Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Plavky, které schovají bříško: Tankiny, vysoké kalhotky i výrazné barvy

  • foto
    27. června 2014 | 06:00

    Léto je oficiálně tady, a proto je nejvyšší čas pořídit si plavky, které vám padnou jako ulité a budou lichotit typu vaší postavy. Připravily jsme pro vás módní seriál, ve kterém vám postupně poradíme, které plavky jsou právě pro vás ty nej! V dnešním 2. díle se zaměříme na ženy, které trápí větší bříško.

  • Jednodílné plavky

     

    Větší bříško skryjete nejlépe v jednodílných plavkách, které už dávno nejsou jen záležitostí vrcholových plavkyň. Patří totiž už pár let mezi módní trendy, ve kterých skryjete nedostatky a zároveň můžete působit sexy. Jednodílné plavky horní partii těla zpevní a vytvarují a zároveň skryjí špíčky na bříšku. Rozhodně si však nepořizujte obyčejné černé, povoleny jsou všechny barvy (kromě bílé), veselé vzory i rafinované průstřihy.

    Plavky pro větší bříško.
    Autor: archiv firem

    Červené: zoot.cz, 1049 Kč, vzorované: F&F, 469 Kč.

  • Tankiny

     

    Dalším letním pomocníkem v boji s větším bříškem jsou tzv. tankiny. Jedná se o kombinaci klasických bikinových kalhotách s tílkem, které skryje bříško. Volba barvy, střihu i potisku je jen a jen na vás. Důležité je jen to, aby vám tankiny perfektně seděly. To znamená, že celé bříško musí být zakryté, nesmí vám být příliš volné, ale ani příliš těsné, aby na špíčky příliš neupozorňovaly.

    Plavky pro větší bříško.
    Autor: archiv firem

    Tyrkysové: Asos.com, cca 800 Kč, vzorovaný vršek: F&F, 299 Kč.

  • Vysoký kalhotky

     

    Mezi další triky, jak schovat větší bříško, patří i nošení vysokých bikinových kalhotek. Jedná se o retro styl, který se letos vrátil na výsluní a který si zamilovala i zpěvačka Beyonce. Stačí jen vyzkoušet několik kousků a vybrat si ten, který vám padne jako ulitý. Kalhotky se nesmí nikde zařezávat a podprsenka musí perfektně sedět.

    Plavky pro větší bříško.
    Autor: archiv firem

    Černé: TopShop, cca 900 Kč, květované: TopShop, cca 1000 Kč.

  • Správné barvy

     

    Přestože tmavé barvy opticky zeštíhlují, léto se nese spíše v barevném duchu. A ani ženy s větším bříškem se nemusí barev a vzorů bát. Naopak, slušet vám bude klidně tyrkysová, fialová i všechny neonové odstíny. Nebojte se ani tradičních vzorů, jako jsou puntíky nebo svislé proužky. Jediná barva, které se obloukem vyhněte, je bílá, která opticky rozšiřuje. Pozor si dejte i na metalické odstíny.

    Plavky pro větší bříško.
    Autor: archiv firem

    Modré: Jennyfer, cca 500 Kč, puntikované: Mohito, 599 Kč.

Klíčová slova:  plavky, postava, móda, léto, břicho, tipy, oblečení
Diskuse ke článku
.