Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Skutečná psí láska! Theo ukládá k spánku svého páníčka

4. května 2016 | 13:00

Přátelství mezi člověkem a psem existují od pradávna, ovšem tenhle malý kluk a jeho štěněcí kamarád mají něco opravdu zvláštního. Nemine den, aby Theo, kříženec boxera, labradora a vlčáka, neukládal svého kamaráda Beua ke spánku. Sám při tom čekání usne a jejich úžasné společné okamžiky fotí dojatá maminka.


Rodina si pořídila Thea, když mu bylo sedm týdnů. Mají tři děti a všechny toužily po psím kamarádovi. Tatínem s maminkou se rozhodli, že jim vyhoví a udělají dobrý skutek, když poskytnou domov štěňátku z útulku. Je jich přece tolik, kteří touží po tom, aby jim dal člověk lásku a domov.

Tohle malé štěňátko mělo opravdu velké štěstí. Maminka Jessica vzala všechny své děti do útulku, obešli jich víc, říkala si, že to musí být láska na první pohled a stalo se. „Byl nejstydlivější ze všech jeho sourozenců, ale okamžitě se usídlil v Beuaově klíně, pohled do toho zmačkaného obličejíčku nás všechny přesvědčil,“ svěřila se Jessica na svém blogu.

Beau a jeho psí společník Theo
Autor: mommasgonecity.com

Tak se stal členem rodiny a začal trénink. Theo byl to nejpřítulnější štěňátko a nechtěl být nikdy sám a to už vůbec ne při spaní. Hrozně plakal a nechtěl být sám. Když přišel na to, že jeho malý kamarád pravidelně odpoledne uléhá ke spánku, tak se přidal a už to tak provozuje čtyři měsíce, den co den. „Je to to nejkrásnější a nejpřirozenější pouto, jaké jsem v životě viděla,“ tvrdí dojatá Jessica. Podívejte se do naší galerie a uvidíte, že se budete i vy rozplývat nad touhle kouzelnou dvojicí.