Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kouření trávy ze mě dělá lepší matku: Proti bolestivé nemoci bojuje drogami!

Jacqueline Patterson bojuje se svojí nemocí s pomocí marihuany
12. prosince 2013 | 06:00

Jacqueline Patterson není závislá troska, ani nejhorší matka roku. Jacqueline je maminka čtyř dětí, která má velké bolesti kvůli vrozené mozkové obrně. A jediné, co jí pomáhá, je marihuana.

Jacqueline Petterson, rodačka z amerického Kansasu v Missouri, už se s mozkovou obrnou narodila. Její každodenní život je značně omezen tím, že je na pravou polovinu těla ochrnutá a prakticky ji není schopna ovládat. A navíc ji pravá ruka téměř bez ustání bolí.

Jediný "lék", který funguje

Jacqueline Patterson bojuje se svojí nemocí s pomocí marihuany
Autor: facebook.com/medicalmaryjane
Jacqueline si prošla velmi těžkým dětstvím, plným bolestí svalů a koktáním, které ona sama považuje za velmi ponižující.Když ale poprvé vyzkoušela jointa, s údivem zjistila, že jí droga značně pomáhá mírnit symptomy její těžké choroby.

"Narodila jsem se s mozkovou obrnou, ale naštěstí jsem poměrně brzo přišla na to, že existuje něco, co je schopné velmi výrazně snížit velmi bolestivé fyzické i psychické symptomy, které moji chorobu provázejí. Tím něčím je marihuana, která je ovšem v Kansasu bohužel ilegální. Včetně té lékařské.", říka Jacqueline ve svém videu.

Riskuje svobodu i svoje děti

Jacqueline Patterson se svými čtyřmi dětmi
Autor: facebook.com/medicalmaryjane
Kdykoliv si tedy jde Jacqueline obstarat svůj neortodoxní lék, který jí jako jediný prokazatelně pomáhá, nebo ho konzumuje, porušuje zákon a riskuje, že jí budou odebrány děti. Paradoxem je, že je to právě marihuana, co dělá z Jacqueline Patterson lepší matku, protože pomáhá zmírnit její bolesti a umožňuje jí tak aktivněji se věnovt svým dětem.

"Později jsem také zjistila, že mi marihuana pomáhá vyjadřovat se plynuleji a méně se zadrhávat, takže mi děti daleko lépe rozumějí. Navíc mě zbavuje napětí a jakési neustále přítomné tíha a dává mi pocit, že dokážu velmi dobře kontrolovat svoje svaly.", dodává Jacqueline Patterson a ostatně výsledky po požití marihuany jsou na videu vidět okamžitě.

Jacqueline Patterson bojuje se svojí nemocí s pomocí marihuany
Autor: Shutterstock.com

"Trávu kouřím, protože mi pomáhá být takovou matkou, jakou si moje děti zaslouží. Jsou to opravdu áječné děti a být jim dobrou matkou je pro mě ta nejdůležitější věc na světě.

Autor: brig