Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šok! Šestiletého chlapce obvinili ze sexuálního harašení

Nevinná dětská pusa může v Americe vyvolat hotový skandál!
12. prosince 2013 | 13:00

Kam až může dojít americká posedlost sexuálním harašením? Hodně daleko. Alespoň v Coloradu, kde byl šestiletý chlapec vyloučen ze školy, protože políbil svou spolužačku na ruku. Gentlemanství se evidentně nevyplácí!

„Bylo to během vyučování. Učili jsme se číst a já jsem jí přitom dal pusu na ruku. Tak to bylo,“ říká v interview pro CNN prvňák Hunter Yelton, který byl kvůli romantickému gestu gentlemana nejen vyloučen ze školy, ale dokonce také obviněn ze sexuálního harašení.

Problémový chlapec?

Hunter Yelton
Autor: reprofoto YouTube
Nebylo to poprvé, brání své rozhodnutí škola. Hunter se evidentně rád pere a tu samou holčičku políbil už jednou, a to na tvář. „Jeho chování odpovídá tomu, jak je sexuální obtěžování definováno ve školním řádu.“, říká zástupce školní pořádkové služby Gooldy z Canon City School, kde se celé drama odehrává. „Není to jen příběh tohoto konkrétního chlapce, jde také o spolužačku, které věnuje svoji pozornost.“

Neví co je sex, ale už je z něj obviněn!

Hunterova matka Jennifer je ale v šoku: „Hnát celou situaci do takového extrému u šestiletého dítěte? Kvůli tomu obvinění po mě chce, abych mu vysvětlila, co je to sex!“, stěžuje si Jennifer Saunders na postup školy.

Hunter Yelton
Autor: reprofoto YouTube
Navíc s tím prý dívka nemá problém, protože Huntera považuje za svého kluka. Chce, aby z Hunterových školních záznamů bylo obvinění ze sexuálního obtěžování vymazáno.

„Budu za to bojovat ze všech sil,“ říká Jennifer. A Hunter? Je mu líto, že udělal něco špatného, a slibuje, že se bude ve škole snažit. „Má jen spoustu energie. To je přece u šestiletých dětí normální.“, dodává jeho matka. Jak to dopadne? Podle CNN jsou tu první náznaky, že by škola pod tlakem veřejného mínění mohla své rozhodnutí přehodnotit.

Překvapí Amerika?

Dětská pusa může v Americe vyvolat hotový skandál!
Autor: shutterstock.com
V šesti či sedmi letech plánuje svatbu se spolužákem snad každé druhé dítě. Pokud škola ustoupí, uzná tím, že pusa na tvář nebo na ruku k tomuto věku patří. A je trochu absurdní, že zrovna takto by se mělo projevovat problémové dítě.

Autor: rah
Video se připravuje ...