Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Z tlusťošky krásnou modelkou! Dívka zhubla 50 kilo, stačilo vynechat sušenky

5. dubna 2013 | 06:00

Zažila peklo! Spolužáci jí kvůli nadváze tyranizovali, fyzicky napadali. Ve 13 letech vážila už víc než 100 kilo. Stačilo však, aby Angličanka Emma Day (18) vyměnila oblíbené sušenky za saláty, a z baculky je během pár měsíců štíhlá kráska.

"Do puberty jsem se dostala jako jedna z prvních ve třídě a bylo to hrozné. Celý den jsem se těšila jen na to, až přijdu ze školy domů, abych mohla spořádat celý balíček čokoládových sušenek na posezení," prozradila dívka britskému deníku Daily Mail.

"Dokázala jsem vypít i sedm horkých čokolád denně. Večer jsem pak často zašla k babičce a dala si u ní pozdní večeři. Pak jsem se vrátila domů a s mamkou jsem si doma dala ještě jednu. Navíc jsem před ní schovávala nezdravé potraviny, které jsem pak jedla tajně u sebe v pokoji," dodala.

Na střední škole už Emma vážila víc než 100 kilo.
Autor: profimedia.cz
Dnes osmnáctiletá Emma si během dospívání prošla doslova peklem. Přejídat se začala už na základní škole. Trpěla doslova záchvaty "žravosti". Na čokoládových sušenkách byla doslova závislá. Na střední odcházela s váhou vyšší než osmdesát kilo.

Během pár měsíců pak přibrala dalších dvacet kilo a stala se terčem krutých tyranů ze školy. Obtěžovali jí každý den, čelit musela dokonce fyzickému napadení.

Emma zhubla 45 kilo a z boubelky je rázem modelka.
Autor: Facebook.com
"Dva roky to bylo vážně příšerné. Bála jsem se chodit do školy, často jsem předstírala, že jsem nemocná. Vzpomínám si, že jsem jednu dobu jedla syrové kuřecí maso, abych z toho onemocněla," vzpomíná dívka.

Nakonec musela zasáhnout Emmina maminka. Pomohla jí vyměnit oblíbené sušenky za saláty."Místo sušenek a čokolády jsem začala jíst ovoce a zeleninu. Dřív jsem snídala sladké cereálie nebo sušenky, dnes si dávám netučný jogurt s ovocem a cítím se mnohem zdravější," říká Emma.

Ta dnes váží šestapadesát kilogramů a touží po kariéře modelky. A rozhodně není bez šancí. Agenti modelingových agentur už prý klepou na dveře...

Emma zhubla 45 kilo a z boubelky je rázem modelka.
Autor: Facebook.com