Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Manžel mě podvedl s mou sestrou

V době, kdy jsme ještě byli štastní.
21. dubna 2009 | 10:40

Svého muže jsem poznala, když mi bylo 18 let. Velmi jsme se milovali a po čtyřech letech jsme se vzali, rok po svatbě se nám narodil krásný syn.

Bydleli jsme v pronajatém bytě, já byla na mateřské a Martin pracoval. Domů chodil pozdě, po nějaké době ale začal chodit ještě později. Zpočátku jsem si nemyslela nic špatného a vůbec mě nenapadlo, že by mi mohl být nevěrný, protože i v posteli nám to klapalo. Ale on mě podváděl a dokonce se mi k tomu bez okolků přiznal.

Udělala jsem doma cirkus a chtěla se rozvést. Manžel mě odprošoval, prý o nic nešlo, bylo to jen o sexu a mě nadevšechno miluje. Samozřejmě i našeho syna, kvůli kterému ho také nemůžu nechat jít... A tak jsem mu odpustila s tím, že začneme od začátku.

Změnil se a začal také víc vydělávat. Navrhl mi, abychom si postavili dům a já souhlasila. Vzali jsme si hypotéku, ale nechtěli jsme každý měsíc platit nájem a ještě úvěr a proto jsme se na přechodnou dobu přestěhovali k mé matce a sestře do třípokojového bytu. Sestře bylo 17 let a dobře jsme si rozuměly.

Začali jsme stavět, syn už chodil do školky a já nastoupila do práce na denní a noční směny. Mamka mi pomáhala s hlídáním syna jak jen mohla. Když jsem pracovala asi půl roku, všimla jsem si, že manžel po mě nevyžaduje žádné něžnosti a intimnosti. Lekla jsem se, že mě opět podvádí, ale nechtěla jsem to řešit, abych nevypadala jako žárlivá hysterka. Pořád hodně pracoval a když měl volno, byl doma. Ani náš sexuální život za moc nestál. Omezili jsme to, jak jen to šlo.

Mlčela jsem, abych ho nerozzlobila. Vždyť se tak snažil, chodil do práce a ještě dělal na stavbě. Jednou mi to ale nedalo a zeptala jsem se mamky: „Zůstává doma, když mám noční, nebo chodí pryč?“ Řekla mi, že nikam nechodí. To mě uklidnilo natolik, abych už se ho na nic neptala. A pak se to stalo.

Měla jsem noční a normálně jsem končila kolem sedmé ráno. Kolegyně mě ale tentokrát přišla vystřídat už kolem páté hodiny. Přišla jsem domů a potichu vešla do pokoje, abych nikoho nevzbudila. V místnosti spal syn, ale manželská postel byla prázdná. Začala jsem manžela hledat. Boty měl v chodbě, takže musel být doma. Přiblížila jsem se k sestřině pokoji a zaslechla jsem šepot a vzdechy. Otevřela jsem dveře a uviděla vlastní sestru, jak se miluje s mým manželem! Bylo to strašné, vždyť ji Martin znal už od jejích osmi let!

Nemohla jsem tam zůstat a odstěhovala jsem se synem ke své babičce. A můj bývalý? Stále bydlí u našich a užívá si s mou sestrou. Nechápu svou matku. Jak to jen může dovolit a nevyhodí je z bytu? Ale ona je „slepá“. Brání svoji dcerušku, protože je to její miláček, i když mi ukradla muže. Mě podvedl dvakrát, kdo ví, jestli nepodvede i mou sestru. Je mi z toho nanic, ale postupně se s tím vyrovnávám.

Čtenářka Irena

Autor: připravily: jaš, mif, lena