Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Kvůli němu jsem se rozvedla a on mě opustil kvůli mladší ženě

Díky inzerátu můžete najít toho pravého.
29. ledna 2009 | 08:51

Potkala jsem na jedné zábavě zajímavého muže, do kterého jsem se zamilovala až po uši. Jmenoval se Stoian a pocházel z Bulharska. Byla jsem ovšem vdaná.

Jenže s manželem jsme si už delší dobu nerozuměli, nerozvedli jsme se kvůli našim třem dcerám, z nichž už jen ta nejmladší ještě zůstávala s námi doma.
Jednoho dne mi praskly žaludeční vředy a musela jsem do nemocnice. Po návratu jsem šla rovnou ke Stoianovi. Už jsem to nemohla vydržet bez něj. Hodně mi tenkrát pomohl.
Rozhodla jsem se, že se rozvedu. Po 25 letech jsem ukončila manželství. Začala jsem žít se Stoianem, který sice byl ženatý, ovšem se svou ženou už nežil. Byla jsem po dlouhé době opět šťastná. Trvalo to pět let.

 

Díky inzerátu můžete najít toho pravého.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Problémy začaly ve chvíli, kdy mi oznámil, že si musí vzít do péče svého syna. Já jsem s tím souhlasila, měla jsem potřebu starat se o někoho, ale jeho syn to neocenil. Na mě sice nebyl zlý, ale na svého otce ano. Opravdu to bylo až neúnosné a mně opět začaly potíže s vředy.
Na moje naléhání se i se synem odstěhoval jinam, i když jsme se nadále stýkali. Další dva roky jsem mu pomáhala, jak jsem mohla. On si na moje jméno dokonce vzal leasing, protože jako cizinec neměl na půjčky nárok. Růžové brýle mi spadly z očí v den, kdy za mnou přišel jeho kamarád, také cizinec, abych prý mu šla pomoci s prací na zahradě.
Tam jsem zjistila, že onen známý má dceru s dětmi a z rozhovoru jsem rychle pochopila, že můj přítel bývá u nich dosti často na návštěvě. Cítila jsem, že se něco děje. Moje obavy se nakonec naplnily. Poté, co jsem mu řekla, že takhle už dál nemůžu, přítel náš vztah ihned ukončil. Nastěhoval se k dceři svého kamaráda, kam tak často chodíval, svého syna nechal na ubytovně a s touto ženou založil rodinu. Dokonce se rozvedl se svou manželkou. Zůstala jsem opuštěná.
Říkám si však, že musím začít znovu a doufám, že už mě něco podobného nikdy nepotká. Mám dobré přátele, se kterými jezdím na dovolenou a kteří mi hodně pomáhají. Každému bych moc přála mít takové přátele, o kterých víte, že vám bez rozmýšlení podají pomocnou ruku, kdykoliv je požádáte o pomoc.

Růžena, Most

Autor: připravila: mif