Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Žena chce přeoperovat na tuleně! Tvrdí, že čeká mládě a jde o neposkvrněné početí

Cindi Parker chce mít vlastní velkou tulení rodinu. Sama se totiž cítí být tuleněm.
29. prosince 2014 | 11:00

Po plastické operaci touží mnoho žen i mužů. Někdy už snad ani nevědí, co by si vymysleli. Mění si pohlaví, pod kůži na hlavě nechávají implantovat rohy. Cindi Parker z Floridy je však všechny svojí šíleností předčila. Chce mít totiž obličej jako tuleň. A nejen to!


"Zbožňuju tuleně, především tulení rodiny," svěřila se serveru stuppid.com* Cindi Parker z Floridy. "Když jsem ještě byla dítě, pořád jsem tyhle roztomilá zvířata pozorovala a toužila jsem se stát jejich součástí."

Touha podobat se tulení samici dohnala Cindi až k úvahám o plastické operaci. Jenže bohužel měla problémy s penězi. V době, kdy chtěla podstoupit operaci, měla na svém účtu jen 95 dolarů.

"Nemohla jsem zajít za žádným plastickým chirurgem, protože by si mysleli, že jsem blázen. Ale bylo mi jasné, že když budu mít dost peněz, klidně mě bez řečí přeoperují na cokoliv budu chtít. Takže i na tuleně. Jak říkával můj děda, peníze mají neuvěřitelnou moc," říká Parker.

Ta nedávno prostřednictvím internetu spustila sbírku, ve které žádala dárce o celkem sto tisíc dolarů. Na účet ale nedostala ani jediný dolar. "Myslím, že se lidé o mojí sbírce nedozvěděli, protože vím, že spousta z nich by mi určitě ráda pomohla."

Cindi Parker chce mít vlastní velkou tulení rodinu. Sama se totiž cítí být tuleněm.
Autor: stuppid.com

Jenže tím šílený příběh téhle mladé ženy zdaleka nekončí. Parker je ve čtvrtém měsíci těhotenství, a je přesvědčena, že Bůh jí do těla seslal mládě tuleně.

"Modlila jsem se noc co noc po dobu osmnácti měsíců a jednoho dne mi moje břicho opravdu začalo růst. Jsem ještě panna, a tak mi Bůh určitě seslal tuleně, jak jsem chtěla. Vím, že to není člověk. Cítím ve svém břiše jeho ploutvičky."

Parker plánuje, že bude mít v budoucnu velkou tulení rodinu, sestávající s manžela a tří malých tuleňů. "Moderní věda může může chtít poslat lidi na Mars, a tak podobně. Tak proč by mi věda nemohla pomoci proměnit se v tuleně?" ptá se Parker.

Do té doby, než k tomu dojde, si Parker alespoň maluje obličej, aby se trochu tulenímu vzhledu přiblížila. "Není to skutečné řešení, ale je to to jediné, co mohu dělat, než budu mít peníze na operaci," říká Parker, která se teď nyní snaží získat finanční prostředky prostřednictvím soukromých darů.

*Server stuppid.com přináší neověřené informace, naše redakce proto neručí za jejich pravdivost.

Autor: red