Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nechal si do těla implantovat dětskou panenku! A stálo ho to přes milion

Fotografie
27. listopadu 2014 | 12:00

Dětská hračka vylézající z tučného chlupatého břicha působí vskutku děsivě. Šílené je, že Texasan Matt Miller (48) si panenku nechal do těla implantovat dobrovolně, a ještě za to zaplatil v přepočtu téměř milion a čtvrt. Neuvěříte, co ho k tomu vedlo.

Autíčka nikdy nebyla jeho volbou. V dětství si Miller, na rozdíl od svých vrstevníků, hrál nejraději s panenkami. Jeho nejoblíbenější byla ta, které dal jméno Amanda. 

Odtrhnout se od své favoritky ale nedokázal ani v pubertě. Pro starší sestru tak byl cílem posměšků. Když mu bylo šestnáct let, rozhodla se zasáhnout. Řekla mu, že je příliš starý na to, aby si hrál s panenkami, a milovanou panenku mu sebrala. To Matta zničilo. Miloval Amandu, doslova jako by to bylo jeho vlastní dítě.

Dlouhých dvaatřicet let na svou nejlepší přítelkyni jen smutně vzpomínal. Loni se ale stal zázrak. Při úklidu ji našel v podkroví, kam ji sestra tenkrát pečlivě schovala. Jeho radost byla obrovská.

Ilustrační foto
Autor: profimedia.cz, archiv majitelů
Starší sestra ale jeho nadšení nesdílela. Když ho našla, jak panenku kolébá v náručí, "krmí" ji lahvičkou, oslovuje ji "můj milovaný sluneční paprsku" a mění jí plínky, prohlásila rozhodně, že Amandu hodí do kamen.

Vyděšený Miller se ale rozhodl, že mu ji už nikdo nikdy nevezme. A vymyslel vážně bizarní řešení. Rychle začal shánět chirurga, který mu hračku může implantovat do těla. Nakonec musel letět až do Kostariky, kde mu v přepočtu za 1 150 000 korun operaci provedli.

Teď užívá speciální lék, který tělu pomáhá neodmítat cizí předměty, ten samý, který se dává pacientům po transplantacích. A prohlašuje, že se cítí skvěle.

"Moje sestra by mi teď musela doslova vyrvat Amandu z mého těla, a tím by mi způsobila vážná zranění, nebo mě dokonce zabila. A i když je krutá, nemyslím si, že by to dokázala," prohlásil Matt.

Zdroj: Server stuppid.com. Ten přináší neověřené informace, naše redakce proto neručí za jejich pravdivost.

Autor: red