Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž svým dětem vypálil iniciály, ocejchoval si je jako dobytek

24. února 2015 | 10:00

Už nadosmrti zjizvená těla zůstanou dvěma chlapců a jedné dívce jako "památka" na jejich milujícího otce. Ten si své potomky ocejchoval rozžhaveným železem. Teď kvůli tomu stojí před soudem. A co na to říkají samotné děti?

Oba chlapci jsou údajně na své značky hrdí a otce budou u soudu bránit. Nemyslí si, že jim udělal něco špatného.

Jejich matka Alison Davis je ale zcela odlišného názoru. "Můj nejmladší chlapec má hluboké jizvy na hrudi, prostřední kluk na rameni a dcera na zadní straně nohy," říká. "Nevím, jestli jste někdy viděli, jak se značkuje zvíře. Pokud ne, mohu vám jen říct, že při tom doslova řve bolestí. Není to vůbec nic hezkého."

Byla to právě ona, kdo před osmnácti měsíci objevil, že si její bývalý muž Mark Seamands své děti doslova ocejchoval. Rozžhaveným železem jim do kůže vypálil značku SK, což znamená Seamand's Kids, tedy Seamandovi děti. Zprávu ze soudní síně přinesl televizní kanál Kiro 7 Eyewitness News.

Seamands je teď souzen za napadení a ublížení na zdraví svým synů, kterým je třináct a patnáct let. I když to samé udělal i své dceři, v jejím případě žádnému obvinění nečelí. Soudce totiž prohlásil, že jí v té době už bylo osmnáct let, takže byla dost stará na to, aby s tím dala svůj souhlas.

Autor: red