Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Máte nablízku zlého člověka? Varovná znamení, podle kterých to zjistíte

20. září 2023 | 06:00

Možná máte štěstí a nikoho takového neznáte. Ovšem možná že právě teď je někde ve vaší blízkosti a vy řešíte jeho negativní energii. A i když je zlo jako takové velmi těžko definovatelné, člověka, který prostě zlý je, poznáte na základě své intuice podle stylu jeho chování. Co všechno zlé lidi charakterizuje a proč je lepší se jim vyhnout?

Svět není ideální a lidé v něm nejsou všichni stejní. Někteří jsou dobráci od kosti, jiní jsou doslova posedlí zlem. Jak tyhle lidi se špatným charakterem poznáte

1. Užívají si neštěstí druhých

Zlí lidé mají zvláštní a téměř chorobnou radost z toho, když vidí, že se někdo trápí nebo že někoho potkalo něco ošklivého. Ti, kdo se radují z neštěstí druhých, nejsou dobří lidé. Vychutnávat si tragédie a smutné osudy jiných lidí je ostuda. Pokud někoho takového znáte, vyhněte se mu obloukem.

 

2. Mají problém s kontrolou

Zlí lidé mají jedno společné: neumějí se ovládat. Často cítí bezmoc a nepohodlí, zvláště ve chvíli, kdy nemají každou minutu svého života pod kontrolou. Zlovolní lidé jsou taky často krutí vůči světu a lidem kolem sebe, takže kvůli téhle posedlosti bývají paradoxně často velmi zdvořilí. V okamžiku, kdy jim ale dovolíte se přiblížit, začnou váš život ovládat podle sebe – hlavně tak, aby vás měli pod kontrolou. A klidně vás nakopnou do srdce!

 

3. Jsou nečestní a často lžou

Přiznejme si, čas od času jsme nečestní i my. Všichni občas lžeme, ať už jsou to malé nebo velké lži. Ale je lhář a lhář. Lháři jsou velmi zvláštní plemeno. Zlí lidé lžou neustále a někdy si to ani neuvědomují. Je to patologické chování a své lži přetvářejí "v realitu". Tím, že neustále lžou, se stávají vězni svého zlovolného chování. Někteří lžou, aby vypadali silnější, chytřejší nebo lepší. A někteří lžou o vás a o ostatních lidech. Pozor na ně, lži slouží jako nástroj pro manipulaci s realitou.

 

4. Cítíte se v jejich přítomnosti divně

Pokud patříte k citlivějším lidem, pak můžete zlého člověka prostě vycítit. Každé lidské tělo totiž vysílá energetické pole a vy můžete díky němu vycítit negativní energii. Je to jakýsi intuitivní obranný systém, který nám pomáhá eliminovat to, co nám škodí. Podobně jako když sníte špatné jídlo, projeví se to nejčastěji primárně na kůži. Pokud je někdo zlý zevnitř, objeví se to v energetickém poli. Často je to první znamení, že jste v blízkosti zlého člověka, aniž byste dokázali přesně definovat proč.

 

5. Jsou krutí

Někteří lidé nepotřebují lest a lži, aby projevili svou zlou povahu. Někteří se rozhodnou být otevření a dávají svou zlost najevo krutostí. Mohou ubližovat vám, vašim blízkým, manželům, dětem i zvířatům. Vyvolávají rádi konflikty a snaží se rozdělit lidi. Čím více vyděšených a smutných lidí „vytvoří“ svou krutostí, tím líp. Poznejte je včas a udržujte si hlavně chladnou hlavu.

 

6. Chybí jim odpovědnost a morálka

Zlí lidé většinou nemají žádný morální kompas. Dělají to, co se jim líbí, a nikdy nebudou cítit zodpovědnost za bolest, kterou ostatním způsobí. A když náhodou ucítí trochu viny, hned ji přesměrují na ostatní lidi. Nemají pochopení pro chyby druhých a své vlastní chyby dokážou hravě ospravedlnit. S nimi budete mít vždy pocit, že viníkem jste vy, ne oni.

 

7. Umí skvěle manipulovat

Zlí lidé jsou schopní projevit laskavost, ovšem v jejich případě je laskavost cena za to, že od vás budou chtít získat něco, co potřebují nebo budou potřebovat. Ať už jsou to peníze, sex, podřízenost, cokoli. Ujistěte se, že to, co dělají, je skutečná laskavost, nebo jen chytrá manipulace. Skutečně dobří lidé jsou laskaví, aniž by něco za to očekávali.

 

 

Autor: aši