Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chce vás jen do postele? Víme, jak to jednoduše poznáte!

  • 27. října 2019 | 06:00

    Nejdřív lítaly jiskry a vypadalo to tak krásně, ale jakmile jste se spolu vyspali, najednou to tak růžové nebylo a po pár týdnech prostě zmizel ze života. Jestli jste to už zažila víckrát, pak vám zřejmě chybí varovná kontrolka, která by vás upozornila na signály, které napovídají, že jste pro něj pouhá sexuální kořist.

    Je samozřejmě úžasné potkat někoho, s kým funguje chemie. Cítíte to vzrušení z milostného spojení, a když se k tomu navíc přidají stimulující konverzace, podobné hodnoty, pak je jasné, že vztah může vzniknout. Jenže to tak být vůbec nemusí. Jak poznáte, že ten váš nový objev nemá zájem o smysluplný vztah, ale jeho skutečným zájmem je mít s vámi sex? Bohužel okouzlující a inteligentní muži, kteří se zajímají jen o sexuální vztah, jsou tak chytří, aby se vyhnuli hned na začátku sexuální konverzaci. Jejich cílem je, abyste se cítila bezpečně a svůdně, aby na vás udělali dojem („nejsem jako všichni ostatní“) a nakonec vás do té postele dostali! Jaké signály je dobré neignorovat?

  • Všímá si pouze toho, jak vypadáte

    Autor: iStock

     

    I když je příjemné, když nějaký muž ocení i váš vzhled, určitě primárně chcete, aby vás muž chtěl a zbožňoval také pro vaše vnitřní kvality. Muži, kteří se upřímně zajímají o vztah s vámi, vás budou chválit za vaše vlastnosti, jako jsou inteligence, smysl pro humor či nadhled. Muži, kteří myslí jen na sex s vámi, vám řeknou, jak skvěle vypadají vaše vlasy nebo jak hezký máte zadek v těch šatech či jak úžasně se usmíváte. Dávejte si pozor na muže, kteří mluví jen o tom, jak vypadáte. Až bude muž příště komentovat váš vzhled, poproste ho, aby vám taky sdělil, co jiného se mu na vás líbí. Když nedokáže odpovědět, je to jasné – chce jen sex.

     

  • Konverzace vždy sklouzne k sexu

    Autor: istock.com

     

    Telefonuje s vámi a bez ohledu na téma, které s ním začnete probírat, si vždy najde způsob, jak do hovoru nenápadně vsunout sex? Vyprávíte o své úspěšné prodejní prezentaci a on na to řekne, že z vás pravděpodobně nemohl nadřízený spustit oči, protože jste tak krásná a sexy v tom kalhotovém kostýmku... Když mu povíte, že se těšíte domů, abyste si dala sprchu, a on vám na to řekne, že by vám hned přijel umýt záda, mělo by vás to varovat. Dejte mu najevo, že to, co vás opravdu nažhaví, nejsou konverzace o sexu.

  • E-maily i esemesky jsou koketní a sexuální

    Autor: iStock

     

    O tom, zda se o vás muž zajímá opravdu jako o budoucí objekt vážnějšího vztahu, vypovídá i obsah jeho komunikace. Hráči, kteří loví ženy do postele, používají e-maily i esemesky jako příležitost k přeměně diskuse v sexuální konverzaci. Právě jste dorazila domů a on vám napíše: „Co máš právě teď na sobě?“ Nakupujete zeleninu, napíšete mu to a on vám odpoví: „Nebylo by prima pomilovat se mezi jahodami?" Neříkáme, že i mezi partnery, kteří spolu žijí a milují se, neexistují lechtivé esemesky, ale nejsou jediné. Muži, kteří se o vás upřímně zajímají, se spíše zeptají: „Jaký jsi měla den? Neprudil tě někdo v práci? Jak se daří tvému projektu?“ Budou se ptát na všechno možné, NEJEN na sex. Pokud jsou jeho zprávy protkané sexuálními narážkami, nereagujte na obsah a místo toho mu napište něco o tom, co jste ten den zažila.

     

  • Rande probíhají u vás doma (obvykle)

    Autor: iStock

     

    Nebo u něj. Muži, kteří se o vás zajímají hlouběji, s vámi chtějí chodit na veřejnosti, dělat s vámi věci veřejně, jít na výstavu, do galerie nebo se elegantně vyfiknout a jít do nové restaurace na romantickou večeři. Muži, kteří se zajímají jen o sex, nechtějí investovat čas ani peníze do rozvoje vztahu. Hledají pohodlí a nejjednodušší způsob, jak uspokojit své potřeby. Jejich představa romantiky? „Jen objednám pizzu nebo čínu a zajdu k tobě…“ Jsou to prostě hledači kořisti a je to v pořádku, pokud se vám to tak líbí. Ale stát se kořistí není zrovna dobrý start pro vznik vážného vztahu.

  • Jeho jedinou zábavou je dívat se na film (nebo poslouchat hudbu)

    Autor: iStock

     

    Muži, kteří mají zájem o rozvoj vztahu, s vámi chtějí sdílet různé aktivity a chodit na kulturní akce. Chtějí vás lépe poznat, aby se ujistili, že jste pro ně skutečně ta pravá. Je důležité, abyste z něj cítila, že je to muž, který rád dělá různé věci a který chce vědět, zda jste vzájemně kompatibilní v různých oblastech, nejen v sexu. Muž, který s vámi chce jen spát, si uvědomuje, že se začne s vámi brzo nudit, takže maximálně vám navrhne, abyste se společně dívali na film nebo si pustili muziku. To vytváří navenek iluzi, že děláte víc než jen sex, ale jeho plánovaným cílem je mít po skončení filmu… sex.

     

  • Je naštvaný, když nechcete mít sex

    Autor: iStock

     

    Když vás muž miluje a těší ho vaše společnost, je s vámi rád i tehdy, když spolu nebudete spát. Nebude se zlobit, když mu řeknete, že jste moc utahaná a bylo toho dnes na vás moc. Je šťastný, že vedle sebe jste i bez sexuálního podtextu, a spokojí se s obejmutím či polibkem. Muž, který chce jen sex, vás k němu bude nutit i tehdy, když mu sdělíte, že musíte brzo vstávat, protože letíte na služební cestu, a bude trvat na „rychlovce“.

  • Předehra je moc rychlá

    Autor: istock.com

    Neříkám, že musí být hodinová, ve vztahu dvou lidí po deseti letech, kdy jsou za dveřmi nastoupené tři děti, se i sebenádhernější myšlenka na hezkou předehru smrskne na pět minut. Mluvíme ale o lidech, kteří spolu teprve začínají chodit. Když vás má muž opravdu rád, respektuje vás a pokusí se vytvořit co nejhezčí intimní pocity. Sex je víc, je to milování, kdy předehra může trvat dlouho, protože je velmi příjemné obejmout se, políbit a dotýkat se jeden druhého. Cílem je radost a spokojenost, ne orgasmus. Muž, který vás chce jen do postele, se vás nepotřebuje tolik dotýkat ani vás hladit, jeho tělo je připraveno jednat rychle a nemyslí na to, abyste byla spokojená, protože ho zajímá jen vlastní uspokojení. Můžete se pokusit ho zastavit a jemně ho požádat, aby zpomalil.

     

  • Nikdy s vámi nechce zůstat do rána

    Autor: iStock

     

    Je jasné, že noví milenci nemusí hned napoprvé trávit společně noc. Ale muž, který s vámi chce navázat intimní a vážný vztah, chce vědět, jak vypadáte po ránu, jaké kafe nebo čaj pijete, jaké pyžamo nosíte a jaké to je, když se vedle sebe probudíte. Pro takového je to součást vřelého a úzkého kontaktu s vámi. Muž, který s vámi chce jen sex, bude mít tisíc výmluv, proč s vámi nemůže strávit noc (nebo proč vy nemůžete zůstat u něj). Jeho výmluvy jsou typické: „Nejde to, zítra mám životně důležitou schůzku v práci.“ „Musím ráno k rodičům.“ Důvodem je, že s vámi nechce sdílet intimní vztah, jediné, co chce, je sex, a když ho dostane, není důvod, proč by s vámi zůstával do rána. Pokud se chronicky vymlouvá, že s vámi nezůstane do rána, přijměte to jako fakt a najděte si někoho jiného.

     

Autor: aši
Diskuse ke článku
.