Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak na video sex, abyste se nepropadala hanbou a užívala si to? Víme přesně, co dělat!

  • 30. srpna 2023 | 06:00

    Nestyďte se, buďte trochu vynalézavá a otevřená novým možnostem, které nabízí svět on-line vztahů nebo vztahů na dálku. Občas je to trochu oříšek, neradi překračujeme určité hranice svého komfortu, ale tohle je zábava – uvidíte sama. 

    Pokud máte vztah na dálku a chcete vyzkoušet něco trochu jiného, možná vám přijde vhod tenhle malý manuál.

  • Důvěryhodný partner

    Autor: iStock

    Partnera na podobné hrátky byste si měla volit velmi opatrně. Pokud jde o vašeho dlouholetého přítele, kterého znáte (a víte, co od něj čekat), je všechno v pořádku. Ovšem pozor na to, abyste se nenechala strhnout chtíčem a nedala se všanc někomu, kdo by mohl pořídit otisky obrazovky, jakmile na ní vyskočí vaše nahé já. Nechcete, aby si dělal hambatou galerii, o které nevíte. A kdo ví, kam by se takové fotky mohly dostat.

    VIDEO: Hodina dějepichu 38: Sex ve městě

    Video se připravuje ...
    Hodina dějepichu 38: Sex ve městě • VIDEO: Reflex.cz

  • Plánování

    Autor: archiv

    Jasně, "naplánovat dopředu" zní jako něco, co dělají páry, jež spolu jsou už sto let. A aby nezapomněly mít sex, raději si ho naplánují do kalendáře... Není to ovšem od věci, trochu se na video sex připravit. Pocit, že vás čeká něco vzrušujícího, také není k zahození, budete se celý den těšit. Dá vám to možnost připravit si spodní prádlo nebo celkové oblečení, které si vezmete, a vůbec naaranžovat celou scénu.

    VIDEO: Nejsi v tom sama: Se sexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu...

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Úhel pohledu

    Autor: iStock

    Důležitým faktorem ve video sexu je umístění vašeho zařízení, pravděpodobně to bude telefon nebo počítač. Pokud nemáte stojánek, do kterého se snadno přichytí, použijte třeba knihy jako zarážku. Nechcete telefon držet v ruce, ty budou potřeba obě. Snímat byste měla v dobrém světle, které není za vámi, aby z vás nebyl vidět jen černý obrys. A také by měl být pohled trochu z výšky, protože to je lichotivější úhel.

    VIDEO Nejsi v tom sama: Alena Doláková: Vím, jak je těžké vyrovnat se se znásilněním.

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Alena Doláková - Vím, jak je těžké, vyrovnat se se znásilněním • VIDEO: videohub

  • Eliminace ruchů

    Autor: iStock

    Ať už si na přenos s partnerem zvolíte telefon nebo počítač, na obou přístrojích je možné, že vám budou během sexuální seance lítat upozornění na e-maily nebo zprávy. Pokuste se všechny tyto rušivé elementy zredukovat, protože nechcete kazit náladu pracovním e-mailem.

    VIDEO: Už jste zkoušela sex se silikonovým milencem? Podívejte se, jak to probíhá...

    Video se připravuje ...
    Už jste zkoušela sex se silikonovým milencem? Podívejte se, jak to probíhá • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Berte to jako rande

    Autor: iStock

    Když nemůžete být spolu a vyrazit si na rande do města, na večeři nebo na skleničku, užijte si to každý na své straně, ale dohromady on-line. Připravte si v tom případě několik stanovišť, protože je možné, že se budete stěhovat. Ukliďte si, aby kolem bylo příjemně a útulno. Uvařte něco dobrého, otevřete lahev vína a se svým společníkem přes obrazovku flirtujte, povídejte si, a až se uvolníte a nastane ten správný čas, můžete se přestěhovat na gauč nebo do ložnice.

    VIDEO: Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu!

    Video se připravuje ...
    Omlazení a plastika intimních partií teď frčí, můžete si nechat udělat i novou panenskou blánu! • VIDEO: Martin Mol

  • Dejte si rychlovku

    Autor: iStock

    Pokud nemáte na celovečerní randění čas, potom si taky klidně můžete dát prachobyčejnou rychlovku. Je skvělé v tomto případě naladit jeden druhého psaním erotických zpráv, které vás dostanou pořádně do varu. A když už to nebudete moct vydržet, rychle se spojíte on-line a uděláte si to během pár minut.

  • Přiznejte nervozitu

    Autor: iStock

    Žádný učený z nebe nespadl a můžete být v sexu – jak chcete – otevřená, ale tohle vás může absolutně překvapit. Je to zvláštní varianta sexu a přiznat partnerovi, že jste z toho trochu nervózní, vám může pomoct trochu se oklepat. Vždyť je dost dobře možné, že on sám to ještě nikdy nedělal, takže se oba zbavíte napětí a půjde to snáz.

  • Připravte hračky

    Autor: istock.com

    Ideální příležitost k tomu, jak využít své malé elektronické kamarády. Nezapomeňte ani na lubrikační gel, protože pro některé bude možná trochu těžší zajistit si dostatečnou vlhkost sama, přece jen nervozita dělá svoje. S vibrátory, womenizery a ostatními vychytávkami si můžete navodit pocit tělesné blízkosti partnera. Některé z hraček mohou vašeho partnera vzrušovat více než jiné, klidně se ho na jeho preference zeptejte.

  • Nebuďte zticha!

    Autor: iStock

    Už je dostatečně těžké, když si na partnera nemůžete sáhnout nebo cítit jeho vůni, nebuďte ještě k tomu němá. Audio a video jsou hlavním spojením, a když vypadne zvuk, je to divné. Nejlepší je, když jeden druhému popisujete, co byste chtěli, aby vám dělal ten druhý, nebo co byste chtěli dělat tomu druhému. Mluvit o těchhle věcech je občas také o zvyku a neodhodlá se k tomu každý. Můžete třeba začít něčím jednodušším, jako jsou jen vzdechy. Hlavně si to musíte užívat a žádný stres.

Diskuse ke článku
.