Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na prvním rande se spolu vyspali na malířském plátně a takhle to dopadlo!

27. dubna 2019 | 06:00

Už jste si někdy představovali, jak by mohla vypadat vaše láska? Emoce a vzrušení, které s partnerem prožíváte? Dvojice kreativců z Lotyšska – Elina Vaivode a Toms Grinbergs – přišla na to, jak se k tomu přiblížit a zhmotnit to navždy. Na rande totiž společně zkusili jeden experiment, který dopadl na výbornou.

Vzali barvy, plátno a během sexuálních něžností si hráli také s barvami. Tím, jak se v nich váleli, stříkali je po sobě, vznikl unikátní výtvor, který dodnes považují za nejlepší, který mají. „Vzniklo to vlastně náhodou, když jsme měli s přítelem Tomem rande, chtěli jsme zachytit vášeň mezi námi a část naší love story. Poprvé jsme použili to, co bylo po ruce, tedy akrylové barvy – tři dny nešla barva smýt. Nejvtipnější bylo, že jsem pracovala v reklamní společnosti, kde jsem musela chodit na důležité schůzky. Barvu jsem měla všude,“ vzpomínala na počátky Elina.

Dnes jejich nápad milují lidé po celém světě a kupují si plátna k narozeninám, výročím, svatbám a dalším příležitostem. „Když jsme si řekli, že tohle je skvělá věc, kterou si můžou užít páry po celém světě, začali jsme hledat barvy, které by zdravotně vyhovovaly a přitom držely na plátně. Hledali jsme po celém světě, nebylo to vůbec lehké, ale zvládli jsme to. Je úžasné, jak každá dvojice přistupuje k tvorbě svého plátna lásky rozdílně. Je to jedinečný a kreativní zážitek, myslím, že by si to měl každý pár aspoň jednou zkusit. Je skvělé, že můžete zachytit okamžik vášně, emocí a lásky v jednom díle, které potom může zdobit vaše stěny navěky a připomínat vám vaši lásku,“ rozpovídala se Elina.

Podívejte se v galerii, jak taková sexuální energie na obrazech vypadá:

Sami zakladatelé si od prvních pokusů s akrylovými barvami vytvořili ještě pár dalších uměleckých děl, která jim připomínají jejich chvíle propojení a kreativity. „Můžu se na ně dívat celé hodiny a vždycky najdu něco, co je pro mě nové. Na podzim chystáme další projekt, na který se velice těšíme.“ Nechme se tedy překvapit, s čím tahle dvojice přijde příště. Jinak setík si můžete objednat i vy, stojí sedmdesát pět eur.