Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejvíc sexy prádlo, kterým ho odzbrojíte? Expertka radí, jak si vybrat

  • 13. února 2020 | 06:00

    Svátek lásky je každý den, který strávíme s tím, koho milujeme, a to je fakt. Nemusíte si tedy pořizovat nové prádélko jen na Valentýna nebo první máj, ale kdykoliv budete cítit, že byste si chtěla udělat radost a cítit se sexy.

    To, jak se sama cítíte, totiž vyzařujete navenek, a pokud se obléknete do sebevědomí a podtrhnete to dokonalým kouskem spodního prádla, bude z vás paf každý, na koho ukážete. Návrhářka Tereza Vu nám ukázala tři ikonické styly, které by se vám v případě, že chcete partnera oslnit, mohly hodit.

  • Pro mírně nejisté

    Autor: Lucie Desmond / archiv Tereza Vu
    Jestliže se necítíte absolutně v kondici, máte pocit, že tu a tam je faldík, který by bylo lepší zamaskovat, v tom případě je tu tento sexy model s podvazky. „V jednoduchosti je síla. Až spolu půjdete na romantickou večeři, určitě si vezměte tento model pod šaty. Zvýrazní vaše přednosti a schová nějaký ten faldík navíc. A podvazky dokonale podtrhnou svůdnost vašeho outfitu,“ radí Tereza.

  • Pro milovnice luxusu

    Autor: Lucie Desmond / archiv Tereza Vu
    Ne každá si potrpíme na luxusní oblečení a dokonalost, ale to neznamená, že bychom si jako správná žena-chameleonka nemohly občas trochu pozměnit osobnost a že bychom se nemohly vcítit do toho, jaké to je žít v krajkách. „Tento set představuje maximální luxus. Nejen použitými materiály, ale i zpracováním haute couture. Patří pod luxusní róbu a do skvělé společnosti. Nemusíte se obávat vzít si ho pod bílý top tak, aby vynikla vaše krása. A když ho vhodně doplníte zlatými řetízky nebo pasties, bude váš úspěch zaručen.“

  • Pro odvážné

    Autor: Lucie Desmond / archiv Tereza Vu
    Ne každá žena v sobě najde dost odvahy na některé módní kousky, ale možná to stačí jenom vyzkoušet. Myslíte si, že tento střih by mohl být něco pro vás? „Tento model je vyzývavý sám o sobě. A to nejen použitím karmínově červené barvy, ale především střihovým řešením kalhotek, které jsou na zadní části otevřené. Jednoduchá podprsenka je doplněna harness kolem krku a v oblasti hrudníku. A smyslnost celého modelu doplňují zajímavě řešené podvazky. Doporučuji, abyste si ho vzala, pokud chcete, aby váš společný večer neskončil jen večeří.“

Diskuse ke článku
.