Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak se vyrovnat s nejtrapnějšími sexuálními situacemi, do kterých se může dostat každý?

  • 2. listopadu 2019 | 06:00

    S některými lidmi je sex jako příběh, který se rozvíjí a plyne. A vy si ho plnými doušky užíváte. Vaše těla do sebe zapadají jako kostičky stavebnice a zdá se, že jeden druhého máte absolutně přečteného a víte, co mu dělá dobře. Ale ne každý sex probíhá bez drobných přešlapů a kotrmelců...

    Mnohdy se stává, že narazíte během sexu na drobné překážky, které mohou celou náladu totálně zdecimovat – a bude po sexu. Vzduch v místnosti bude hustší než sražená krupička, a jak z toho potom ven? Mnohdy se dá těmto nepříjemným momentům předcházet a lze řešit situace tak, abyste mohli dál pokračovat v tom, co vás tak bavilo.


  • Netrvá to tak dlouho, jak byste si představovala


    Autor: iStock
    Ne každé milování musí být hned sexuálním maratonem, ale když váš partner skončí moc rychle a nechá vás neuspokojenou, potom to rozhodně dokáže celou situaci pěkně pokazit. Přes sedmdesát procent žen má zkušenost s tím, že se muž odkulí hned poté, co vyvrcholí, a nechá je bez toho, že by měl zájem pomoci vyvrcholit také jim. V každém případě je dobře, když se ozvete. Mnoho žen má stále pocit, že když něco řeknou, zraní něčí city. Ovšem pokud chcete, aby se váš partner naučil být vnímavějším milencem, musíte se ozvat, protože jinak budete takto frustrovaná mnohem častěji. Stačí se přitulit a pošeptat mu do ucha: „A teď si ještě chvilku pohrajeme se mnou.“

  • Zrovna nemáte náladu na sex


    Autor: iStock
    Právě jste strávila absolutně dokonalý večer se svým partnerem a je vám jasné, že pro něj by bylo tou nejsladší tečkou přijít domů a pomilovat se. Jenže vy se na sex absolutně necítíte a nechcete pokazit tu skvělou atmosféru. Intimita ovšem není jen o sexu a taková společná koupel nebo masáž můžou být také velice příjemné a chápavý partner tomu jistě porozumí. Pokud s nechutí na sex bojujete často, potom by bylo možná dobré zajít si poradit se k odborníkovi a přijít na to, kde se vaše problémy berou.

    Podívejte se, co radí Julie Poupětová:

    Video se připravuje ...
    Julie Poupětová radí jak být skvělou milenkou • VIDEO: Majka Dvořáková

  • Partner neudrží erekci


    ...
    Autor: istock.com
    Tato situace je v ložnicích mnohem častější, než byste si mohla myslet, a je trochu zarážející, že stále vyvolává takové rozpaky a nepříjemné pocity. Každý muž se s podobnou situací vypořádává během svého života a vliv na schopnost erekce nebo zachování erekce má mnoho různých věcí. Mezi ně patří velmi často vysoká konzumace alkoholických nápojů, mnohdy také užívání různých léků, ale stačí i takové maličkosti, jako jsou nedostatek soukromí, nervozita, stres nebo únava... A problém je na světě. Rozhodně není dobré se v takové situaci smát nebo to zlehčovat humorem, jelikož muži jsou velmi citliví v této oblasti. Stačí navrhnout jinou formu sexuální aktivity, která nezahrnuje penetraci. Mazlení, líbání, masáže. Dá se dělat spousta věcí a třeba se mezitím situace změní.

    Podívejte se, jak na masáž penisu v praxi:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Masáž penisu v praxi a jak na to • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Když dojde na stahovací prádlo


    Autor: archiv firem

    V dnešní době už je na trhu spousta neuvěřitelných kousků spodního prádla, které pomáhá zakrýt nedostatky a vytvarovat postavu tak, aby v oblečení vypadala fantasticky. Když v tomhle kousku spodního oblečení ovšem přijde na intimní chvilky a vám během vášnivé líbačky dojde, že se budete před ním muset svléknout, najednou zpanikaříte. Jsou tu dvě možnosti, jak se z toho dostat. Pokud na vás myšlenka na to, že vás muž uvidí ve stahovacím prádle, působí jako nejhorší věc, která by se vám mohla stát, potom si můžete odskočit do koupelny a tam svléknout prádlo dřív, než se k němu dostane. V dnešní době je to ale už tak běžná věc, že se můžete prostě jen oba zasmát a vy ho necháte, ať vám z toho pomůže.

  • Vagina vyluzuje zvuky


    Autor: iStock
    Je to tak a rozhodně to není ojedinělá věc. V této situaci se ocitla nejedna z nás a mnohé nejednou. Vagina je geniální orgán, který ovšem občas, pokud se do něj dostane vzduch během vášnivé soulože, vyluzuje zvuky, které zní, jako by vagina měla větry. Což je v podstatě fakt, přírazy penisu se vzduchové kapsy, které se zde vytvořily, dostávají dovnitř a neobejde se to bez jistého hlasitého efektu. Za to byste se neměla stydět, můžete se s partnerem pousmát, ale je to běžná věc, kterou jistě zná z dřívějších zkušeností. Pokud ne, stačí mu to vysvětlit.

Diskuse ke článku
.