Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

I vaginu můžete zpevnit a omladit! Zesílíte tak sexuální prožitek

  • 12. prosince 2019 | 06:00

    Vagina je tvořena svaly, a ty mohou během života ochabovat, což způsobuje různé nepříjemnosti. Jednou z nich je inkontinence, která trápí ženy nejen ve stáří, ale třeba i po porodu. S povolenými svaly ve vagině jde ruku v ruce také snížený sexuální prožitek.

    Spoustu problémů, které nás sužují, není jednoduché vrátit nebo napravit, ale radujme se – v tomto případě není nic jednoduššího než začít cvičit a soustředit se na ta správná místa. Cvik dělá mistra a děláte to hlavně sama pro sebe, vždyť intenzivnější orgasmy a lepší pocit ze sebe sama nejsou vůbec k zahození. Takže jak na to?

  • Nejdůležitější jsou svaly pánevního dna

    Autor: iStock
    Tyto tři sady svalů se upínají jako hamaka z jedné strany pubické kosti k druhé a obkružují vaginální a řitní otvor. Během orgasmu dochází k stahování těchto svalů. Čím budou silnější, tím bude silnější prožitek. Nejběžnějším cvičením jsou Kegelovy cviky, které mnoho žen zná. Praktikují tak posilování založené na stahování a uvolňování vnitřních svalů. Je to, jako kdybyste zadržovala a povolovala čurání. Příště si to při čurání zkuste, abyste věděla, které svaly to jsou. Stahovat svaly můžete kdykoli během dne, nejlépe třikrát denně – při jednotlivých cvičeních tolikrát, kolikrát jste schopna. Svaly zatáhněte a držte po dobu tří sekund a na tři sekundy je pak povolte. Toto opakujte minimálně pětadvacetkrát. Pro vystřídání si můžete dát i rychlé stahování svalů nahoru a dolů.

  • Soustřeďte se na svaly močového měchýře

    Autor: iStock
    Močový měchýř má hruškovitý tvar a je dutý. Opět je tvořen svaly, ty mohou kontrakcemi během sexu umocnit prožitek z orgasmu. Pokud se naučíte svaly močového měchýře ovládat, budete například schopna nadzvednout močový měchýř tak, aby udělal místo pro průnik penisu a jeho dosažení těch nejvzdálenějších částí vaginy. Abyste vše našla a poznala, o který sval se jedná, lehněte si na záda a dejte nohy nahoru, jako když jedete na vzdušném kole. V této poloze se močový měchýř usadí na vagině. Když položíte nohy na zem, může vám připadat, že vám z vaginy odešel vzduch, to je přesně to, čeho chcete docílit. Zatínáním a povolováním tohoto svalu jakoby napodobujete "dýchání vaginou". Cvičení je nejjednodušší provádět vleže, opakujte desetkrát jednou denně.

    Podívejte se na tajný tip pornoherečky:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: BPŽ

  • Procvičujte bránici

    Autor: iStock
    Je téměř nemožné, abyste dosahovala plného sexuálního vzrušení, pokud nebudete pořádně dýchat. Dýchání je opravdu důležitou součástí sexu. Mnoho žen přestává v určitých okamžicích dýchat. Měla byste si na to dát pozor a měla byste se vědomě snažit používat bránici a správně dýchat. Bránice se dá stejně jako každý jiný sval procvičit, a to tím, že budete zhluboka dýchat. Lehněte si na záda a nosem nasajte hluboký, pomalý nádech, ruku mějte položenou na břiše, to by se během nádechu mělo zvednout. Výdech proběhne pusou a při něm zase bříško klesne. Udělejte tak pět nebo šest dýchání do břicha a potom si dejte pět minut pauzu. A udělejte dalších pět...

Diskuse ke článku
.