Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pokud vám na orgasmus při masturbaci stačí minuta, děláte to špatně

  • 28. listopadu 2019 | 06:00

    Přichází zima, spousta dlouhých večerů doma, kdy můžete zahnat nudu sexem nebo jen masturbací. Během orgasmu dochází k většímu prokrvování, a to nejen intimních partií, ale právě toto prokrvování zajistí, že budete moci dosahovat orgasmu snáze i během styku s partnerem. Zkrátka, jak se říká, cvik dělá mistra.

    Během zimního období lidé také mnohem více trpí depresemi. A stres na nás doráží v jakoukoli roční dobu. Také s těmito nešvary nám sex dokáže pomoci a umí je zmírnit. Samozřejmě neexistuje žádný univerzální plán, jak na to, protože každé z nás vyhovuje něco jiného, ale experti mají na některé body jasný názor, a pokud se budete tímhle aspoň malinko inspirovat, můžete dovést svůj sexuální prožitek do jiné dimenze.

  • Popadněte zrcadlo

    Autor: iStock
    Je důležité, abyste věděla, jak vypadají vaše intimní partie, a to jak v klidu, tak posléze vzrušené nebo po orgasmu. Je zajímavé zjišťovat rozdíly. Abyste sama věděla, kam máte sáhnout, kde se co nachází právě u vás, pomůže vám, když si vše pořádně prohlédnete. Čím častěji se na ni budete dívat, tím vám bude bližší.

  • Věnujte pozornost všem částem

    Autor: Profimedia.cz
    Jakmile budete u konce se svou mini poučnou exkurzí, začněte se věnovat postupně každé části, a to jak vnější, tak vnitřní. Jemně se jich dotýkejte a zjišťujte, jak na vás vaše doteky působí. Zkoušejte různé intenzity, hrajte si a objevujte. To vše se vám bude hodit i později s partnerem, kterého díky svým novým poznatkům budete moci lépe navigovat.

  • Je to jen váš čas

    Autor: iStock
    Je důležité se správně naladit a vědět, že nemusíte nikam spěchat a nikdo vás nepřekvapí v nejlepším. Pokud je tu taková možnost, tak se zamkněte, nalaďte si příjemnou hudbu, představte si, že venkovní svět vůbec neexistuje, a ponořte se jen do svých vlastních pocitů. Soustřeďte se na dýchání, na to, co každý dotyk dělá s vaším tělem. Nemusíte vypínat svou mysl, jen ji přesměrujte trochu jiným směrem a uvidíte, že změna bude hmatatelná.

    Podívejte se na video, kde expertka radí, jaké si vybrat anální pomůcky:

    Video se připravuje ...
    Expertka radí, jak si vybrat anální pomůcky • VIDEO: Adam Balažovič

  • Použijte fantazii

    Autor: Shutterstock.com
    Abychom se dostaly do nálady, někdy stačí jen potkat na ulici sexy chlapa – a hned bychom na to huply. Jindy nám k navození té správné atmosféry musí pomoci divoká fantazie. Každou z nás vzrušuje myšlenka na něco úplně jiného a pravděpodobně se naše představy během života mění. Někomu stačí pomyslet a je to, jiné potřebují vizuální či jinou stimulaci. Pomoci nám mohou pornofilmy, erotická literatura nebo jen hanbaté časopisy.

    Podívejte se na video o bezdotykové stimulaci:

    Video se připravuje ...
    Bezdotyková stimulace klitorisu? Jde to, zkuste sexuální hračky pro páry • VIDEO: Adam Balažovič

  • Hrajte si s hračkami

    Autor: iStock
    Začít můžete klidně jen prsty, to je zaručená a nejlevnější hračka. Pokud ovšem jednou zjistíte, jaké to může být s různými hračkami, potom určitě sáhnete – dříve nebo později – během seance pro jednu z nich. Je dobré experimentovat i s takovými, které nestimulují pouze klitoris, zkusit také penetraci a zjistit to, jak je vaše vagina citlivá zevnitř a co jí dělá dobře.

  • Nespěchejte

    Autor: shutterstock
    Odborníci tvrdí, že pokud k dosažení orgasmu příliš spěcháme, není to ta správná cesta. Měly bychom si to více vychutnávat a hlavně pokaždé, když cítíme, že už je orgasmus na spadnutí, přestat a začít se věnovat třeba úplně jiné části těla. Jakmile se trochu uklidníme, potom opět začít s drážděním. Když toto cvičení uděláte několikrát, tělo se vám odmění orgasmem, který jste ještě nezažila. Tento trénink je prý velice zdravý. Takže příště, dámy, nezapomeňte a trochu se napínejte.

Diskuse ke článku
.