Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smyslné líbací hry, které rozproudí váš sexuální apetit

31. prosince 2022 | 06:00

Líbání je jedním z nejdůležitějších měřítek, podle kterých byste se měla orientovat, když si vybíráte sexuálního partnera. Jakmile si totiž sednete v líbání, je dost pravděpodobné, že vám budou vyhovovat také jeho milostné praktiky. Polibek je klíčem a bránou k dalším něžnostem.

Jste-li hravé povahy, potom se vám budou tipy na večerní lehce erotické hrátky jistě zamlouvat. Není nic, co by vás stejně jako polibek dokázalo navnadit, vzrušit a dodalo vám pocit, že jste tou nejvíc žádoucí bytostí na planetě. Tyto zábavné líbací hry vám poslouží jako žhavá předehra k milování nebo jen jako dobrý způsob, jak konečně políbit svého vyvoleného.

TIP NA VIDEO: Podívejte se, jak být lepší milenkou...

Video se připravuje ...
Jak být lepší milenka • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock

Filmové polibky

Pokud jste oba milovníky filmů, potom se připravte na zábavný večer, při kterém si budete naživo přehrávat milostné scény z vašich oblíbených filmů. Na tuto hru je dobré se dopředu trochu připravit, každý si můžete vymyslet pár filmů a nejdříve nechte partnera, aby uhodl, který film máte na mysli. Potom společně zinscenujte hlavní milostné okamžiky!

Odhalování

Pokud ještě nemáte partnera tolik přečteného a nevíte, co přesně a v jakých tělesných partiích mu dělá dobře, tahle hra bude skvělá. Na střídačku si zavažte oči a potom líbejte partnera na různých místech těla a nechte ho, aby každý polibek obodoval od nuly do deseti, tak si můžete jednoduše sestavit mapu erotogenních míst na jeho těle.

Řekni a ukaž

Jeden z vás začíná opět tím, že zaváže tomu druhému oči. Ten z vás, který je se zavázanýma očima, je jako ukázková figurína pro toho, kdo oči zavázané nemá. Mnohdy je lehčí ukázat než vysvětlit. Ten, který nemá zavázané oči, líbá místa na těle „figuranta“ tak, jak je potřeba, a v těch místech, která má nejraději. Po skončení vysvětlí, proč líbal zrovna ta místa a proč tím způsobem. „Figurant“ poté přesně zopakuje líbání na tom druhém. Poté se vyměníte.

Ani se nehni

Oba dva hrajete tuto hru nazí. Jeden z vás začíná tím, že si lehne na postel. Partner ho začne líbat a kousat a jakkoli ústy zpracovávat od palců u nohy pořád výš. Ten, kdo leží, se ale nesmí pohnout, ten, kdo líbá, se snaží, aby našel lechtivé místo a přiměl druhého se pohnout. Pokud se pohne, musíte se vyměnit. Kdo dojde první až k hlavě, tomu bude splněno jeho sexuální přání.

Z očí do očí

Tato hra by měla posílit vaši vzájemnou intimitu a partnerské pouto. Dejte hlavy k sobě tak, abyste si mohli neustále hledět do očí, ale přitom si musíte vyměňovat polibky. Jsou to jen velmi letmé doteky rtů nebo jazyků. Musíte se hodně soustředit. Ale nesmíte si přestat hledět do očí.

Sexy kód

Tuhle hru můžete hrát třeba celý den. Zvolte si slovo, které bude spouštěcím signálem k tomu, začít se líbat. Slovo, které se běžně používá v dennodenní mluvě. Jakmile ho jeden z vás uslyší, musíte si dát francouzský polibek. Je to krásná hra, která dává líbání svůj osobitý rozměr, není to jen součást předehry, je to intimní chvíle, kterou spolu vy dva sdílíte.