Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Erotogenní zóny, ze kterých budete šílet. Objevte je!

  • 13. září 2018 | 06:00

    Je zajímavé, že mnohdy sklouzáváme při sexu k tomu, že věnujeme pozornost především pohlavním orgánům a zbytek těla trošku zanedbáváme. Erotogenní zóny se přitom nacházejí všude, od hlavy až k patě. Každý je jedinečný, a tudíž mapa vzrušivých bodů může být u každého jiná. Podívejme se na místa, která možná opomíjíte a stála by za prozkoumání.

    Nespěchejte přímo k cíli, vezměte to pěkně oklikou a věnujte se každému místečku na těle. Nikdy nevíte, co můžete objevit. Kde všude můžete mít místečko, jehož dráždění vás vystřelí až na měsíc. 

  • Rty a ústa

    Líbání
    Autor: shutterstock

    Vášnivé polibky mohou rozpálit každého přímo do běla. Nezapomínejte proto na líbání. Rty jsou super citlivou oblastí a dlouhá líbací seance může být absolutně dostačující předehrou. Střídejte jemné motýlí polibky s hlubokými a vášnivými. Střídání tempa a intenzity dělá zázraky.

  • Víčka, tváře a čelo

    Autor: iStock

    Rty nejsou jedinou citlivou oblastí v obličeji. Pokud řeknete partnerovi, aby zavřel oči, a hladíte ho po tváři, jemně ho líbáte po obličeji, na víčkách, je to úžasně příjemné a vzrušující. Tyto jemné dotyky v člověku dokážou vyvolat pocity, že se o něj někdo hezky stará, a pomáhají uvolňovat hormony štěstí do těla.

  • Bříško

    Autor: iStock

    Mnoho z nás není se svým bříškem úplně spokojeno, ale mužům je to jedno. Je měkoučké a hladké, i dotek nebo tření obličeje o pokožku v těchto místech jsou pro partnera příjemné, a co teprve pro vás! Jakmile se zbavíte pocitu zranitelnosti, budete si to hodně užívat.

  • Krk a klíční kosti

    Autor: iStock

    Mužský krk je nejen sexy na pohled a takzvaná ženská labutí šíje také láká k dotýkání a líbání. Je to místo, které nikdy nezklame. Můžete ho jemně dráždit jazykem, líbat, okusovat, ale klidně ho i mírně rdousit, kousat, škrábat. Všechny tyto vjemy budou velice intenzivní!

    Podívejte se, jak být lepší milenkou:

    Video se připravuje ...
    Jak být lepší milenka • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock

  • Zápěstí a podkolení

    Autor: iStock

    Všude, kde jste třeba jen trochu lechtivá, máte potenciální erotogenní zóny. Je jen důležité najít způsob, jak tato místa dráždit, aby vám to bylo příjemné a nebylo to spíš mučení. Jemná kůžička v podkoleních jamkách a na zápěstí je jako dělaná k tomu, aby byla líbána a partner jí věnoval dostatek pozornosti.

  • Uši

    Autor: iStock

    Mnoho lidí si užívá, když se věnujete jejich uším. Přejíždět po nich jazykem, dýchat na ně horkým dechem, jemně foukat, okusovat, to vše je neskutečně příjemné. Důvod, proč jsou uši tak citlivé, je také jasný. Jsou hodně prokrvené.

  • Vnitřní stehna

    Autor: iStock

    Vnitřní stehna mají také velmi citlivou a jemnou kůžičku a jejich hlazení nebo líbání přináší nejen nám, ale i mužům úžasné pocity slasti. Je to jen kousek od vzrušeného lůna, a to dodává vnitřní straně stehen a jejímu dráždění ještě větší grády. Zdržte se na nich chviličku, budete šílet.

  • Chodidla

    Autor: iStock

    Když to milujete, není co řešit a spousta lidí není úplně ve své kůži, když jim chcete cucat palec u nohy. Důležité tedy je, aby se to líbilo všem zúčastněným. Chodidla jsou velice citlivá a mnoho lidí je lechtivých, ale pokud místo jemných dotyků zkusíte tlak, tak možná zažijete nirvánu.

  • Záda

    Autor: iStock

    Možná jste to ještě nezkoušela, ale záda jsou obrovské pole působnosti a nalézají se tu různé body, které, když jsou správně drážděny, mohou být úžasným prostředkem k dosažení vzrušení. Abychom mohly dosáhnout orgasmu, musíme být uvolněné, to je důležité a v horní části zad si nosíme spoustu stresu. Pokud vám je někdo pěkně namasíruje, je to velký krok k dosažení orgasmu. Stejně tak jako spodní část zad v místech, kde začíná zadeček, to je také kouzelné místo, které při svých hrátkách neopomíjejte.

Diskuse ke článku
.