Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující zjištění! Žena se ptala skutečných mužů, zda poznají orgasmus u partnerky

Video se připravuje ...
VIDEO: @babedotnet
31. října 2017 | 06:00

Sex je celosvětově oblíbenou aktivitou a existují všechny možné způsoby, jak ho provozovat. Můžete si dát rychlovku nebo promilovat celou noc. To, po čem ovšem touží oba partneři, je slastné vyvrcholení, které si mnohdy rádi zopakují. Mají to tak ale všichni? Poznají vůbec muži, že jsme měly orgasmus? Podívejte se na anketu ve videu.

To, že jsou muži mnohdy sobečtí, je známo. Video nám poukazuje na jednu dost smutnou věc, a to tu, že muži mnohdy netuší, jestli žena dosáhla orgasmu. Vlastně se po tom ani nepídí a v momentě, kdy sami dojdou k vyvrcholení, v podstatě pro ně sex končí. Je to strašné, ale je to tak. Rozhodně to tak nemají všichni, ale jak se ukazuje, je jich docela dost.



Možná bychom ale neměly všechnu vinu svalovat právě na muže. Nerozčilujte se, je to tak, jsem žena a nechci se jich zastávat, ale mám pocit, že pokud se vám v sexu něco nezdá, tak se o tom s partnerem musíte bavit. Máme tu jednadvacáté století a právo na orgasmus má jak on, tak vy. Nebojte se dát mu to jasně najevo.

Jak je možné, že muž netuší, jestli jste vyvrcholila, nebo ne? To přece není možné! Pokud to netuší, pak jste orgasmus pravděpodobně neměla – a s tím se musí něco dělat. Jestliže potřebujete víc času, jinou polohu, chtěla byste, aby vás hladil na tomhle místě, tak to řekněte, muži to ocení. Určitě si sex užijí víc, když budou vědět, že jste si to užila také. Pokud máte doma sobce, kterému na tom nezáleží ani po domluvě, tak ho raději vyměňte!