Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

7 důvodů, proč skvělé ženy zůstávají single

  • Proč je tolik žen, které zůstávají samy bez chlapa?
    11. února 2014 | 06:00

    Když se člověk rozhlédne kolem, vidí tolik krásných, samostatných a úspěšných žen, které jsou bez partnera. Všichni se tomu diví, protože nechápou, jak taková skvělá, chytrá a vtipná žena může zůstat na ocet. Tady jsou důvody, které k tomu mohou vést.


  • Vaši kamarádi a rodina otravují váš milostný život


    Nečekaná návštěva? Žádný problém!
    Autor: Shutterstock.com
    Nic neodradí muže tak, jako když zjistí, že vaše nejlepší kamarádka, maminka nebo ségra, budou běžnou součástí vašeho randění. Že si ani nedojdete na záchod, abyste se předtím o tom s některou z nich neporadila. Už se přitom párkrát stalo, že vám někoho rozmlouvaly a nakonec se ukázalo, že to byl prima chlap. Musíte se naučit rozhodovat sama za sebe, to co cítíte a jak to vidíte a jak to s vaším životem bude dál!

  • Dejte se do kupy i fyzicky


    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jasně, jasně, je to tak, velice povrchní. Ale muži jsou vizuálně založení a první pohled, který je upoutá, bude vaše vizáž. Proto se pak nemůžete divit, že když máte pár kilíček navíc, že se po vás v autobuse neohlédne zrovna ten fešák s vyrýsovanými svaly.

  • Nedostatek volných chlapů


    Muži nejsou na skladě
    Autor: Shutterstock
    Tohle je problém, který řeší především ženy nad třicet let. Čím starší totiž jsme, tím více zjišťujeme, že ti chlapi, kteří by za to stáli, jsou již zadaní a tím pádem nedostupní. Tedy pokud nemáte žaludek na to, abyste ho té druhé přebrala. Nebo musíme čekat, až se to někde vyhrotí tak, že se rozejdou a rychle vyplnit volné místo. Je to hrůza, ale je to tak!

  • Kariéra je přednější


    Kariéra nade vše
    Autor: Shutterstock
    Vztahy stojí čas a námahu a ženy jsou emocionální bytosti, které, když už něco dělají, tak do toho většinou zapojují city a vášně. Pokud se rozhodneme, že nejdříve chceme vybudovat svou budoucnost a kariéru, nic nás v tom nezastaví a nehodláme se emocionálně vysilovat na vztazích. Horší je, že kolikrát, když vynoříme hlavu, abychom se nadechli, zjistíme, že už nám možná trochu ujel vlak.

  • Strach


    Některé ženy zůstávají samy ze strachu
    Autor: shutterstock
    Naše minulé partnerské zkušenosti, a to mluvíme především o těch negativních, nás občas svazují natolik, že nemáme odvahu ani sílu pouštět se do něčeho nového. Podvědomě se bojíme, že nás ten další partner opět rozdupe jako nepotřebnou hračku a odhodí do kouta, kde se z toho budeme dávat dohromady a bude to zase strašně bolet. Proto se obrníme, postavíme si kolem sebe nedobytnou pevnost a tu jen tak někdo nezdolá.

  • Vysoká očekávání


    ...
    Autor: Shutterstock
    Občas máme v hlavě takový ten perfektní obrázek skvělého chlapa, který se k nám bude chovat jistým způsobem, bude věrný, milý, vtipný a kdo ví co ještě. Některá očekávání jsou tak vysoká, že je není ani možné splnit. Je dobré nedostat se do stadia zoufalství, kdy člověk bere to, co mu první padne pod ruku, ale zamyslet se nad tím, zda jsou ta kritéria, podle kterých vybíráme partnera reálná, je docela dobrá věc.
  • Děti


    děti a psi
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud je žena svobodná matka, její možnosti jsou také mnohem omezenější. Za prvé nemají mnoho času na to chodit po schůzkách, za druhé ne každý muž na to má, dát se dohromady s ženou, která má děti a musí se s nimi naučit vycházet. A do třetice, jsou to samotné děti, které mnohdy dělají maminkám scény, protože se jim nelíbí, že randí. To všechno jsou důvody, které brání v seznámení.

     

     

Klíčová slova:  důvody, single, žena, láska a vztahy
Diskuse ke článku
.