Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Sexy Vánoce aneb čím si pořádně zpestřit sváteční milování

Video se připravuje ...
Sexy Ježíšek!
VIDEO: Adam Balažovič
22. prosince 2020 | 06:00

Doufám, že tenhle rok už bude spousta z vás odvážná a objedná si pod stromeček sexy dáreček. Je to ta nejlepší hračka, jakou v životě dostanete od dob, kdy jste pod stromečkem rozbalovala panenky. Navíc – nemusí to být hračka jen pro vás, v našich novinkách najdete vychytávky i pro páry nebo jen pro vašeho partnera.

Protože sex je aktivita, kterou je nejlépe dělat ve dvou, existují na trhu samozřejmě párové hračky. Letos na Vánoce si tak můžete s partnerem udělat radost a pořídit si jednoho takového společného mazlíka domů.

Partnerský vibrátor Partner Toy Plus má dva motory, které vibrují v obou částech vibrátoru: jak v té, která je zavedena do vaginy, tak v té, která vibruje na klitorisu. Zároveň s tím, jak je vibracemi uvnitř vás stimulován bod G, masíruje přístroj pomocí vibrací i partnerův penis, který je taktéž uvnitř. Přináší to nepoznané pocity pro vás oba.

Video se připravuje ...
Bezdotyková stimulace klitorisu? Jde to, zkuste sexuální hračky pro páry • VIDEO: Adam Balažovič

Pokud nechcete experimentovat v páru a upřednostňujete soukromé hrátky s vibrátory nebo pulsátory, také těch je na trhu nepřeberné množství. Například firma Fun Factory, která je známá tím, že používá spoustu různých výrazných barev, zařadila do svého repertoáru černou edici Black Line.

Můžete také vyzkoušet super novinku Womanizer, která zajišťuje dráždění klitorisu tlakovými vlnami. Tím, že se v podstatě klitorisu vůbec nedotýká, pouze vysílá vlnění, jež ho dráždí, zůstává tato citlivá část mnohem snáze přístupná dalšímu laskání.

Video se připravuje ...
Expertka radí, jak si vybrat anální pomůcky • VIDEO: Adam Balažovič

Pokud chcete pod stromečkem překvapit svého partnera erotickou pomůckou, uvidíte, že bude mile překvapen. Muži mají rádi, když žena občas převezme iniciativu a když ukáže, že se nebojí zkoušet něco nového. Začít můžete zcela jednoduchými hračkami, které napodobují vaginu, jako je třeba Pink Lady Vagina. Pokud se ovšem nebojíte, že partnera vyděsíte, můžete mu koupit hračku, jež bude masírovat jeho prostatu zevnitř. Aneros Helix je pak ten pravý dárek, který mu zajistí orgasmus jako nikdy předtím.