Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexuální orgie? Vyzkoušejte každou místnost vašeho bytu

  • 17. prosince 2016 | 06:00

    Když na to přijde, dá se sex provozovat vlastně úplně všude, záleží jen na tom, jak moc to chcete a jakou máte fantazii. Abyste se vyhnuli stereotypu v ložnici, můžete vyzkoušet i jiné místnosti u vás doma. V každé z nich pak použít to, co máte po ruce, aby byla zábava.

  • Koupelna


    Autor: shutterstock
    Ano, společná koupel může snadno vést k žhavým hrátkám. Ve sprše si stoupněte obličejem k sobě a zvedněte jednu nohu někam na vyvýšené místo, jako je třeba okraj vany nebo – pokud máte – sedátko ve sprše, abyste mu usnadnila proniknutí. Pro ještě hlubší zážitek se můžete ohnout a opřít se o okraj vany, zatímco do vás bude váš partner vnikat zezadu.

  • Kuchyně


    Autor: Shutterstock.com
    Muži milují ženy v kuchyni, protože podvědomě myslí na to, že v téhle místnosti se připravují dobroty, kterými se můžou nakrmit. Vy v kuchyni nahá – to je dvojitá extáze. Takže toho řádně využijte. Můžete vyzkoušet starou dobrou klasiku, kdy budete sedět na lince a muž bude mezi vašima nohama. Pro obměnu se zkuste postavit, opírat se o linku rukama a partner do vás vstoupí zezadu. Studená kuchyňská linka může být zajímavým prvkem, který neznáte. Samozřejmě pokud to nebude to pravé ořechové, můžete se podložit ručníkem.

  • Jídelna


    Autor: shutterstock
    Kdo potřebuje postel, když máte stůl? Pokud máte bytelný stůl, který vás oba unese, můžete na něj skočit oba dva a misionářská poloha je vaše. Pokud si myslíte, že bude bezpečnější, když jeden z vás zůstane na zemi, sedněte si na okraj stolu, nechte partnera, ať stojí na zemi, protože odtud bude mít i lepší záběr. Pomozte mu tím, že kolem něj omotáte nohy. Orální sex může být také zajímavý, pokud se mu nabídnete jako jeden z chodů, zatímco pohodlně sedí na židli za stolem.

  • Obývák


    Autor: shutterstock
    Vaše sedačka vám otevře nové obzory na poli sexu. Například můžete využít měkké vypolstrované opěry, které když se přes ně ohnete, poskytnou vám pohodlnou oporu a váš partner do vás může zezadu snadno vnikat. Můžete také zaimprovizovat s misionářskou polohou, pořádně se podložit polštářky, a tím si dopomůžete k hlubšímu zážitku.

  • Prádelna


    Autor: shutterstock
    Pračka nebo sušička mohou být zázračnými společníky během společných intimních chvilek. Pokud bude totiž zrovna ve ždímacím programu, mohou vám vibrace dopomoci k mnohem silnějšímu orgasmu.

  • Pracovna


    Autor: profimedia.cz
    Můžete si trochu zařádit na otáčecí pracovní židli, záleží na vaší představivosti. Zkuste na partnera nasednout čelem k němu, obejmout ho tak, že vaše nohy budou ve vzduchu, a on tak může snadno manipulovat s židlí a otáčet jí. Můžete na něj také nasednout zády k němu, v tom případě bude mít lepší stabilitu, bude moci kontrolovat pohyby židle.

Klíčová slova:  sex, svádění, poloha, doma, místnost, erotika, milování, orgie
Diskuse ke článku
.