Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tipy, jak si sex ve sprše opravdu užít. Jaká je nejlepší poloha?

  • Sex ve sprše má svá pro a proti
    11. července 2015 | 06:00

    Co si představíte, když se řekne sex ve sprše? Některé z vás vidí namydlená, vlhká sexy těla, žhavé polibky v koupelně, zamlžené párou z horké vody. Jenže v představách se objevuje i kluzká podlaha, na které nejde zaujmout stabilní polohu, pozadí nalepené na studených dlaždičkách a mýdlo v očích. Sexy scény z filmů občas nejsou ve skutečnosti tak sexy. Abyste si milování ve sprše užily, je dobré si dát na pár věcí pozor. 

  • Vyhněte se přímému kontaktu s vodou


    Toto pravidlo se samozřejmě týká vašeho klína. Můžete být absolutně vzrušená, a tím pádem přirozeně lubrikována, ovšem pokud nastavíte proud sprchy přímo na vaši kamarádku, veškerá lubrikace bude ta tam. Sex potom nebude tak příjemný a může dojít k podráždění. Nedoporučuje se ani použití mýdla.
    Autor: shutterstock

  • Mějte obě nohy na zemi


    Nezkoušejte dávat si nohu třeba na okraj vany, akrobacie s mokrým a kluzkým povrchem nejde dohromady. Nejlepší poloha pro sex ve sprše a v podobně ztížených podmínkách je zezadu. Stabilně se ukotvěte oběma nohama na zemi, stačí se ohnout a partner, taktéž s oběma nohama na zemi, do vás může bezpečně vnikat zezadu. Snažte se pokud možno předejít pádu, aby vášeň ve sprše nakonec neskončila na pohotovosti.
    Autor: shutterstock

  • Lepší je předehra

    Autor: shutterstock

    Nejlepší sex ve sprše je žádný sex. Sprcha se dá mnohem lépe využít k předehře. Proud teplé vody může být zábavným zpestřením v dráždění. Hlazení nahých těl pokrytých pěnou z mýdla, líbání a prozkoumávání každého milimetru kůže vašeho partnera. Sex samotný, když budete takhle krásně nažhavení, si pak dejte mimo koupelnu, kde to bude mnohem pohodlnější a bezpečnější.

  • Umývejte se navzájem

    Autor: shutterstock

    Ocitnout se společně ve sprše, nazí, vy bez make-upu, jen tak, jak vás pánbůh stvořil, a nechat se umývat partnerem, to je velice intimní. Umývejte se pomaličku, pomalé a smyslné pohyby jsou sexy. Můžete mu při mytí hlavy dát masáž nebo ho pořádně poškrábat na zádech. Holení nohou nebo intimních partií bývá také příjemnou předehrou. Můžete dokonce objevit citlivá místečka, o kterých jste neměla ani tušení.

     

Klíčová slova:  sex, láska, sprcha, sex ve sprše, erotika, tipy, jak na to, voda, mokro
Diskuse ke článku
.