Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ve sprše nebo zkušební kabince! Kde všude můžete zažít žhavý sex?

  • Sex v malých prostorech je nutno přizpůsobit.
    29. srpna 2015 | 06:00

    Pohodlná postel je už občas na milování nuda. Nehledě na to, že vás chuť na sex může popadnout ve chvíli, kdy nebude nic tak komfortního v dohledu. Sex v různých stísněných prostorech může být hodně fajn, a to proto, že s sebou nese velmi intimní atmosféru. Abyste se vešli, tak se prostě na sebe musíte hodně mačkat! Vzaly jsme to od nejlepších a nejkomfortnějších až po nejhorší.

  • Limuzína

    Autor: shutterstock
    Pro milovníky luxusu je sex v limuzíně ideálním propojením elegance a zhýralosti. Pokud jste někdy měli choutky stát se rockovou hvězdou, tady si tak rozhodně budete připadat. Skvělé je, že je tu většinou po ruce také lahev šampaňského, takže když budete mít žízeň, je čím hasit. Navíc si můžete během sexu otevřít střešní okénko a dodat zážitku ještě o kapku víc adrenalinu.

  • Bublinková vana

    Autor: Shutterstock.com

    Předehra ve vaně plné bublinek, kdy přes rozvířenou vodu nevidíte svá nahá těla, a tak jediné, na co se spoléháte, je hmat, je prostě sexy. Prozkoumávání každého centimetru partnerova těla, příjemné doteky umocněné působením trysek s vodou vás nádherně naladí na samotný akt vášně. Ten může proběhnout samozřejmě také rovnou ve vaně. Kdo by takové dráždění vydržel!

  • Malá jeskyně

    Autor: Shutterstock.com
    Na dovolených se kolem pláží mnohdy vyskytují malé jeskyně, které skýtají příjemný stín, pokud vás už sluníčko unavuje. A mohou také posloužit jako schovávačka, když vás přepadne chuť na sex. Pocit nebezpečí z možného odhalení, vzrušení z toho, že děláte něco, co se nemá, a akustika, kterou vám tenhle prostor dává, jsou dráždivou kombinací, kterou je třeba vyzkoušet, pokud se vám taková šance naskytne.

  • Stan

    Autor: Profimedia.cz
    Výlet do přírody, jen tak s batohem, stanem a spacáky, kdy si můžete libovolně vybrat místo, které se vám bude zdát k přenocování nejideálnější, je jednou z nejromantičtějších možností společného cestování. Pokud váš drahý rozdělá oheň a daleko od civilizace si připravíte primitivní večeři, navrátí vás to zpět ke kořenům. Snadno získáte pocit, že byste s ním přežila snad v jakékoli situaci, což ho dělá tím nejmužnějším a nejskvělejším chlapem pod sluncem. Plápolající oheň, hvězdná obloha a stan, ve kterém můžete nerušeně provozovat jakékoli hrátky.

  • Zkušební kabinka

    Autor: Shutterstock
    Je to dost netradiční místo na sex, ale když to na vás s partnerem zrovna přijde... Pokud se rozhodnete mít sex ve zkušební kabince, dobře si to rozmyslete. Soukromí zajištěno rozhodně není, zejména pokud právě probíhají slevy a řada žen toužících po sexy tričkách se 70procentní slevou se vine až ke vchodu. Takže raději rychle a při uvádění nových kolekcí!

  • Sprcha

    Autor: shutterstock
    Sex ve sprše bohužel nikdy ve skutečnosti nedopadá tak skvěle jako v televizi. Pokud nemáte opravdu prostornou sprchu, tak to znamená, že budete věčně narážet na nějaké překážky, a otlučené lokty, modřiny a jiná zranění nikdy nepřispívají k intimní atmosféře, která je při této aktivitě značně důležitá. Nicméně to jde, a ne že ne! Jen je třeba dávat pozor na kluzkou podlahu a volit správné polohy.

  • Záchodky v letadle

    Autor: shutterstock
    Nebo záchodky obecně. Ovšem v případě, že to nejsou ty letadlové, které lákají právě proto, že se to nesmí, a tak je to kupodivu něco, po čem touží značně velký počet lidí, je nejdůležitější volit takové, které jsou co nejčistší. Jinak je to totiž, pokud nejste pod obraz a je vám úplně všechno jedno, dost nevoňavý zážitek.  

Diskuse ke článku
.