Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

6 fatálních chyb v sexu: Jste služka, nebo dračice?

  • Každá z nás touží být tou nejúžasnější milenkou
    4. dubna 2015 | 06:00

    Chcete být v posteli dračicí, nebo pokornou služkou? Otázky kolem sexu jsou pro mnohé ženy choulostivou záležitostí. Většina z nás jsou romantické duše, toužící po krásném něžném milování, přesto i silně emotivně založená žena občas zatouží po rychlém sexu bez citových zábran. Ať už to chceme z jakéhokoli důvodu, dělejme to bez chyb!

  • Orgasmus máme v hlavě

    Autor: shutterstock
    Orgasmus je v první řadě u ženy více psychická než fyzická záležitost. Dejte si záležet na tom, abyste byly uvolněné. A protože i vy chcete být uspokojenou a šťastnou ženou – potřebujete vyvrcholení.

    Tip: Jste rozpačitá, protože nevíte, kdy přijde orgasmus? Dovolte své fantazii zapracovat. Pomozte si vzdycháním a předveďte se jako sexy učitelka. Jak se to říká? Ukažte mu cestu rájem...

  • Stejné triky jako u bývalého

    Autor: shutterstock
    Používáte stejné zaručené triky jako u bývalého? Ještě jste se stále nezeptala nynějšího partnera, co by chtěl on? Pravděpodobně už je na čase. To, co vzrušuje jednoho, nemusí platit pro druhého, jeden vztah je minulostí, otevřete nové obzory a prozkoumejte erotogenní zóny vašeho nového partnera.

    Tip: Začněte si užívat přítomný okamžik sexuálního aktu. Nechte se partnerem vést a poznávejte jeho tělo. Klidně se ho na rovinu zeptejte, co má rád.

  • Mašina na sex?

    Autor: shutterstock
    Pokud jste ještě stále přesvědčená o tom, že každý muž myslí neustále jen na to jedno a je věčně při chuti, můžete být také hodně zklamaná. Nejednou se totiž stává, že ženy mají mnohem větší sexuální apetit než jejich partneři. Ptáte se, jak se stalo to, že vy jste v téhle dvojici tím, kdo má na sex větší chuť?

    Tip: Společně se snažte přijít na to, co vyvolává nízký zájem o sex. Příčinou můžou být bujarý život plný alkoholu nebo stres z práce. Někdy i prostě málo snahy ze strany vás či partnera. Upravte svůj nebo jeho životní styl zdravým jídlem a sportem. Podle toho, kdo má problém.

  • Orální sex nesmí chybět

    Autor: Shutterstock
    K základnímu balíčku dovedností, které ocení každý chlap, patří sex ústy. Na tuto praktiku se některé ženy netváří zrovna s libostí, ale vězte, že pokud chcete být správnou milenkou, orální sex je základ. Není na tom nic těžkého a hlavně, pokud partnera milujete, milujete každou jeho část. Stačí trocha hravosti a představivosti a máte to! Partner to zaručeně ocení.

    Tip: Velmi důležitá je komunikace mezi vámi a partnerem. Pokud si tím, zda ho správně orálně uspokojujete, nejste jistá nebo nevíte, co se mu přesně líbí, poproste ho, aby vám dal jasně najevo, jak to má rád. Hlavně si to nezapomínejte vyměnit!

  • Nedokonalé tělo? No a co!

    Autor: shutterstock
    Nahota u ženy je v očích muže krásnější než u ženy samotné. Muž nevidí na ženě těch pár kilo navíc, takže ho na ně zbytečně neupozorňujte! Tak jako si většinou nevšimne, že máte nový účes od kadeřnice, tak si nevšimne ani vašeho oblejšího bříška či pozadí. Hlavně nechtějte sex potmě, protože se za své tělo stydíte. Váš partner miluje vás, ano vás, a vaše tělo zbožňuje, protože mu přináší potěšení.

    Tip: Místo skrývání se ve tmě si řekněte: "Ano, jsem sexy!" Sebevědomí, které z vás vyzařuje, bude víc sexy než cokoli jiného na světě!

  • Erekce není důkaz JEHO mužnosti

    Autor: shutterstock
    Často se stává, že se žena obviňuje z toho, že muž "selhal". Je to svízelná situace, ale rozhodně to není důvod k tomu, se obviňovat. Poruchy erekce mají mnoho různých příčin. Může to být tím, že jste se právě vrátili z párty a on trochu přebral. Jiný důvod je stres v práci, ale také to může být nervozitou, pokud se neznáte takhle intimně.

    Tip: Pokud se erekce často nedostavuje, je třeba navštívit lékaře. Snažte se komunikovat s partnerem a neobviňovat se z toho. Muži jsou na svou erekci hodně citliví, proto je třeba stejně citlivý přístup.

    Zdroj:prezenu.sk

Klíčová slova:  sex, chyby, milenka, otokyně, služka, dračice
Diskuse ke článku
.