Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyzkoušejte astrální sex! 5 způsobů, jak si užít mimo své tělo

  • K dispozici máte i celý úplně jiný svět sexu, potěšení a nespoutané vášně.
    18. dubna 2015 | 06:00

    Sex nám přináší potěšení, odbourává stres, zvyšuje imunitu. Pravděpodobně jste ale dosud netušily, že se neomezuje jen na fyzickou rovinu. Tvrdí to alespoň zastánci astrálního sexu. Podle nich máte k dispozici ještě další, úplně jiný svět sexu, potěšení a nespoutané vášně. Stačí jen vědět, jak na to. A výhodou je, že nemusíte myslet na antikoncepci ani mít obavy z pohlavních chorob.

  • Lucidní snění

    Autor: Shutterstock.com
    Sex ve vašich snech je zábavný, příjemný a především bezpečný. Navíc jste tam jen vy a váš vysněný milenec. Nikdo další netuší, co máte za lubem. Je škoda ale jen spoléhat na náhodný sen. Díky technice lucidního snění si totiž můžete užívat sex, s kýmkoliv chcete, kdy chcete a také jak často chcete. S oblíbeným hercem, zpěvákem, zadaným šéfem i vysněným svalovcem. Je to jen a jen na vás. No řekněte, nezní to lákavě?

     

    A co je vlastně to lucidní snění? Stav, kdy si spící člověk uvědomuje, že sní, a to mu dá možnost se ve svém snu vědomě a bez omezení pohybovat a měnit ho. Natrénovat tuhle techniku si může každý. Jednou z možností, jak se naučit vědomě snít, je třeba technika WILD (Wake Initiated Lucid Dream).

     

    Prvním krokem je hluboké uvolnění a zklidnění mysli. Pak si lehněte – doporučuje se poloha na zádech nebo poloha, ve které nejste zvyklé usínat. Podmínkou je klid a příjemné prostředí (postel nebo měkké křeslo). K udržení vědomí se doporučuje třeba soustředit se na své dýchání. Po nějakém čase by se měly dostavit hypnagogické obrazy. Je však nutné mít po celou dobu zavřené oči! Když cítíte, že jste připraveni, můžete "vstoupit" do svého snu. Výhodou této techniky je jistota, že si budete pamatovat své vědomé sny, třebaže si ty normální nepamatujete.

     

    Pro prožití lucidního snění se doporučuje před spánkem jídlo. Je vědecky potvrzeno, že jídlo před spaním zvyšuje aktivitu mozku, a tím i podporuje živější sny.

  • Jednostranný astrální sex

    Autor: shutterstock
    Výhodou astrálního nehmotného světa je to, že můžete libovolně "cestovat" z místa na místo. Můžete si tak klidně užívat s někým, kdo je v jiném bytě, městě, nebo dokonce jiné zemi. Ve své astrální podobě můžete jít navštívit kohokoliv a pokusit se spojit svou energii s jeho, zatímco on spí. Pokud je ale vzhůru, nebude to fungovat.

     

    Během astrálního spojení zažijete nepředstavitelnou blaženost, která není lokalizována jen do některé části těla, a váš partner bude snít o tom, že se s vámi miluje, nebo bude prostě jen sexuálně vzrušený, aniž by si uvědomil, co se vlastně děje.

     

    Nikdy by se ale o to člověk neměl pokoušet bez souhlasu dotyčné osoby, kterou se chystá navštívit, jinak jde totiž o astrální znásilnění.

  • Oboustranný astrální sex

    Autor: shutterstoclk
    Mnohem větší vzrušení můžete zažít, pokud najdete někoho, kdo je ochotný spojit svou astrální bytost s tou vaší. Člověka, se kterým se můžete setkat na astrální rovině, který je ochotný zapojit se vědomě do astrálního sexu s vámi. Není to vůbec jednoduché. V nehmotné projekci se musíte setkat ve stejném čase, ve stejné rovině a na stejné astrální frekvenci. Čím blíže jste k sobě citově a čím víc budete společně nacvičovat, tím větších úspěchů dosáhnete.

     

    Domluvte si místo a čas, kde a kdy se o to pokusíte. Pokud má jeden z vás s astrální projekcí větší zkušenosti, sejděte se u něj. Až budete cítit, že jste připraveni, prostě se obejměte a snažte se sloučit své energie dohromady. Zažijete neuvěřitelnou kombinaci blaha a pocitů fyzického potěšení, které se s klasickým sexem nedají vůbec srovnat.

  • Sex s démony

    K dispozici máte i celý úplně jiný svět sexu, potěšení a nespoutané vášně.
    Autor: shutterstock
    Astrální sex má i svou temnou stránku. Může se stát, že vás ve snu navštěvují démoni. Ti v mužské podobě se nazývají incubové, ženskou podobu mají succuby. Pozor na ně! Podle vyznavačů astrálního sexu skutečně existují a mohou být velmi nebezpeční. Někteří navštíví sexuálně dlouho neuspokojeného člověka ve snech, dopřejí mu uspokojení a vezmou si část jeho energie. Jiní vás mohou navštěvovat opakovaně a vytvořit u vás závislost a dlouhodobý nedostatek energie. A ve své nejnebezpečnější formě mohou člověka posednout, a ten se tak stane velmi sexuálně náruživým, až závislým na sexu a bude jej potřebovat stále víc a víc, což vede k silnému vyčerpání. Samozřejmě tomu nemusíte věřit. Je to jen a jen na vás. 
  • Nadpozemský sex

    Autor: shutterstock
    Posledním způsobem, jak potěšit tělo, je čistá univerzální blaženost. Jde o to, dokázat sloučit svou duši s opravdovou láskou. Nebudete přitom mít pocity jako při fyzickém sexu. Zažijete něco neuvěřitelného, co se vymyká běžnému chápání. Je to téměř nepopsatelné. Naprosto perfektní. Ti, kdo to prožili, tvrdí, že to rozhodně stojí za to.

     

    Způsob, jak toho dosáhnout, je relativně snadný. Stačí se dostat do astrální roviny a oslovit zdroj, Stvořitele nebo vědomí. Slučování je nadčasové, bezrozměrné a absolutní. Je jisté, že se pak asi nebudete chtít vrátit zpět do svého těla, ale budete muset.

Klíčová slova:  sex, milování, astrální, láska
Diskuse ke článku
.