Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zeptaly jsme se mužů: Co vás zaručeně odradí od sexu?

  • Co muže odrazuje od sexu?
    2. dubna 2015 | 14:00

    Muži obecně se možná zdají jako lehký cíl. Ne každý z nich však "skočí do postele" s každou ženou, která ho alespoň trochu fyzicky přitahuje. Zeptaly jsme se proto mužů, co je zaručeně odradí od sexu. Možná vás jejich odpovědi překvapí!

  • Špinavé boty

    Autor: Shutterstock.com

    "Zhruba před rokem mi kamarád domluvil rande s jeho kolegyní z práce, která se mi na první pohled zalíbila," začíná vyprávět pětatřicetiletý Martin. Sraz měli v restauraci, kam Martin dorazil o chvilku později, takže na něj jeho "vyvolená" už čekala u stolu. "Celý večer probíhal přesně podle mých představ. Byla s ní sranda, byla chytrá a taky krásná. Trochu jsme popíjeli, a tak jsem se odvážil ji pozvat k sobě," vzpomíná Martin na zdánlivě dokonalé rande. Jenže potom přišlo něco, co mu okamžitě srazilo z nosu růžové brýle. "Když jsme se v předsíni zouvali, všiml jsem si, že má strašně špinavé boty. Rozumíte? K té dokonale namalované tvářičce, perfektnímu účesu a sexy šatům si obula zablácené boty!!! Ještě chvilku jsem si s ní ze slušnosti povídal a pak jsem se vymluvil, že mi není dobře, a zavolal jsem jí taxíka," vypráví závěr rande Martin.

  • Erotické pomůcky

    Erotické pomůcky
    Autor: Shutterstock

    Když jsme stejnou otázku položili třicetiletému Michalovi, zasmál se a začal vyprávět: "Když mi bylo asi dvacet, chodil jsem se svou kamarádkou z dětství Alicí. Zhruba po měsíci mě pozvala k sobě domů, protože její rodiče odjeli na víkend pryč. Bylo to jasné, že budeme spolu mít první sex. Byl jsem strašně nažhavený. Alice mě vzala za ruku, odvedla do svého pokoje a začala líbat. Když už jsme byli oba nazí, sáhla do šuplíku a vytáhla sbírku nejrůznějších erotických pomůcek." Když ji Michal poprosil, jestli by se jejich poprvé mohlo obejít bez těchto "pomocníků", Alice mu řekla, že obyčejný sex ji nebaví. "Tehdy jsem věděl, že žádné poprvé, ale ani podruhé a potřetí nikdy nebude," směje se s odstupem času Michal.

  • Zeštíhlující triky

    Malá prsa lze zvětšit push-up, velká ničím nezmenšíte.
    Autor: Shutterstock.com

    Dnes už šťastně ženatý třicetiletý Karel si živě vybavuje, jak si přivedl domů překrásnou blondýnku, se kterou se už pár týdnů scházel. "Měla sexy tělo, dlouhé vlasy a velká prsa, ze kterých jsem nemohl spustit zrak, když se pokaždé dmuly z výstřihu. Jsem prostě chlap a tohle mi tehdy stačilo ke štěstí," svěřuje se Karel. Jenže sexy diva nebyla až tak dokonalá. "Když jsme se začali líbat, sáhl jsem jí do vlasů a zjistil, že ty krásné dlouhé lokny jsou tak trochu falešné. Trochu mě to mrzelo, ale mávl jsem nad tím rukou," pokračuje Karel. Jenže přišly další "rány"! Slečna měla zeštíhlující prádlo, takže ve skutečnosti její postava nebyla tak dokonalá, jak si Karel představoval. A bez té super push-upky už prsa nebyla tak velká a pevná. "Nechci působit povrchně, ale prostě mě to naštvalo. Víc než to, že není perfektní, mi vadilo, že se mě v podstatě snažila oklamat. Dnes už se tomu naštěstí jen směju," končí své vyprávění Karel.

  • Nedostatek sebedůvěry

    Podle průzkumu jsou k sobě ženy příliš kritické. Muži je vidí mnohem krásnější.
    Autor: Shutterstock

    Zdeněk žije se svou přítelkyní téměř šest let a perfektně jim to klape. I tak ale přesně věděl, co na naši otázku odpovědět. "Do Lindy jsem se zamiloval, protože je v mých očích dokonalá, ale ona to asi pořád nechápe. Sex ve světle je pro ni naprostým utrpením, a i když je zhasnuto, dost často si všimnu, jak zatahuje bříško a příliš se soustředí na všechny své pohyby," stěžuje si. Jeho partnerka zkrátka trpí nedostatkem sebedůvěry a o její kráse ji nepřesvědčí ani milující partner. "Nechci říct, že mě svým zvláštním chováním odpuzuje, to rozhodně ne. Ale myslím si, že by mě rozhodně víc nažhavilo, kdyby se konečně přestala kontrolovat a začala se mít ráda," dodává.

  • Narušení osobní zóny

    Věděla jsem, že už s ním nemůžu dál být.
    Autor: profimedia.cz

    Největší problém pro pětačtyřicetiletého Patrika je narušování osobní zóny. "Jsem sice starý mládenec, ale prostě se nechci vázat a chci mít svůj klid," začíná vyprávět. Před deseti lety se rozvedl a od té doby ví, že se pro manželství zkrátka nehodí. "Nějaký chlap to možná ocení, ale já prostě nechci, aby o mě žena pečovala! Zatím každý můj milostný vztah po rozvodu ztroskotal na tom, že mi dotyčná začala narušovat mou osobní zónu. Zkrátka si nepřeju, aby mi ženská lezla do skříní a šuplíků, přerovnávala mi věci v kuchyni a uklízela můj nepořádek," rozčiluje se Patrik. Ten se také svěřil, že když zjistil, že mu jeho milenka sahala na věci, ihned ztratil chuť na sex a začal se ohlížet po dalším "objektu".

Autor: red
Klíčová slova:  sex, muži, odradí od sexu, láska a vztahy, anketa
Diskuse ke článku
.