Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Chcete v posteli zažít naprostou extázi? Vyzkoušejte tyto polohy!

  • Zkuste s jarem nové sexuální polohy, bude vás to bavit!
    21. března 2015 | 14:00

    Už jsme si dlouho neprocvičovaly nové sexuální polohy. Chápu, že klasika je klasika, ale pojďte být – nejen tenhle víkend – trochu inovativní. Přece jen nám už jaro klepe na dveře, začínají se nám pomalu zapalovat lýtka, do žil nám proudí nová energie a slunce nám přináší dobrou náladu. Přeneste něco z toho také do vaší ložnice a užijte si!

  • Most rozkoše


    Autor: shutterstock
    Jak na to: partner leží na zádech s nohama u sebe, vy jste nad ním a sedíte na bobku. Jakmile si zasunete partnerův penis tam, kam patří, dáte nohy k sobě tak, že se budete dotýkat partnerových stehen. Stále ještě máte pokrčené nohy, ale přidáte záklon vzad, opřete se o ruce a budete se na partnerovi nadzvedávat.
    Výhody: vašemu partnerovi se naskytne nevšední úhel pohledu na vaše tělo. Prohnutá sexy záda a také může sledovat průběh průniku.

  • Vášnivý propletenec


    Autor: shutterstock
    Jak na to: klekněte si na zem a váš partner si klekne naproti vám. Partnerova levá noha zůstává na zemi v kleku a pravou zvedne, chodidlo na podlaze, koleno skrčené do pravého úhlu. Vy zůstanete pravou nohou klečet na zemi a levou přehodíte partnerovi přes skrčenou nohu.
    Výhody: jste na sebe namáčknutí čelem, tudíž se vaše těla krásně třou, můžete se navzájem dotýkat na mnoha místech a líbat se, jak je jen libo.

  • Sexy nůžky


    Autor: Shutterstock.com
    Jak na to: lehněte si na záda, váš partner leží na boku po vaší pravici. Vaši pravou nohu zvedne muž nahoru a přehodí si ji kolem pasu, přičemž horní nohu položí na vaše levé stehno. Vaše nohy tak vypadají jako rozevřené nůžky. Muž musí trochu nadzvednout pánev, aby mohl vniknout do vaginy.
    Výhody: je to velice pohodlná poloha, která nevyžaduje mnoho úsilí. Vaše rozevřené nohy odhalí klitoris, ke kterému bude mít partner snadný přístup.

  • Na okraji extáze


    Autor: shutterstock
    Jak na to: sedněte si na okraj nízkého gauče nebo sedačky, vaše nohy by měly v kolenou svírat úhel 90 stupňů a chodidla leží rovně na zemi. Váš partner si klekne před vás, obejměte jeho stehna vašimi, a až do vás pronikne, opřete se o lokty a pohyby pánví kontrolujte situaci.
    Výhody: pokud chcete změnit prostředí a neorientovat se pouze na ložnici, je tato poloha ideální. Máte také oba možnost střídat se v přejímání kontroly nad intenzitou pronikání.

     

Klíčová slova:  sex, poloha, slast, nebe
Diskuse ke článku
.