Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Orgasmus může díky novince zažít každá žena. Snadno a rychle!

7. dubna 2015 | 14:40

Moderní technologie se nevyhýbají ani sexuálnímu životu. Představujeme další novinku, kterou si přes internet může koupit každá žena. Díky vynálezu bude teď orgasmus tak snadno dosažitelný jako nikdy předtím, tvrdí tvůrci.


Nový přístroj, který pochází z dílny Fun Factory, má příhodné jméno, Orgasmia. Je to aparát, který si ženy nechávají voperovat do těla. Vypadá trochu jako srostlé klíční kosti u ptáků, Angličané ho nazývají wishing bone – neboli kost přání. Celý tento aparát je vibrační, obsahuje malý motorek a je vyroben ze zdravotně nezávadného silikonu a titanu.

Motorek se opírá o pánevní dno a ženy, jež už přístroj vyzkoušely, tvrdí, že po pár dnech přestanete vnímat jeho přítomnost. Výrobci se inspirovali hodinkami na termální baterii, a tak se také  baterie v Orgasmii automaticky dobíjejí tělesnou teplotou.

Orgasmia vibruje po celé délce a šířce a svým tvarem kopíruje klitoris, který zasahuje mnohem hlouběji a dál, než je pouhá špička, tedy žalud poštěváčku. Přístroj může být používán samostatně k vyvolání orgasmu bez použití rukou, ale můžete ho používat také jako doplněk při sexu s partnerem. S tímhle udělátkem budete moci plně ovládat svůj orgasmus.

Přístroj je na dálku možné ovládat několika způsoby, mezi ně patří ovládání přes Bluetooth z mnoha různých typů chytrých telefonů. Výrobci měli samozřejmě na mysli také to, že ženy si potrpí na pěkné a účelné věci, proto si k orgasmickému pomocníkovi můžete pořídit prstýnek, náramek nebo hodinky, pomocí kterých budete moci Orgasmii ovládat.

Orgasmia
Autor: fun factory

Výrobce garantuje dvacetiletou záruku. Tahle hračka vás přijde na šest a půl tisíce dolarů. Doktoři ovšem varují: stejně tak jako každá věc, jež je tělu nepřirozená, může způsobit reakci. Tělo nemusí implantát přijmout nebo může dojít k zanícení a jiným problémům, kvůli kterým nakonec můžete riskovat horší funkci klitorisu než dříve! Proto je třeba si takový zásah do organismu vždy velice dobře rozmyslet.