Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

V jakém věku je muž v posteli nejlepší? Co čekat ve dvaceti a co v padesáti

  • Prozradíme vám, jak moc si užijete se svým partnerem v různých věkových kategoriích.
    17. března 2015 | 14:00

    Tak jako si ženy sex užívají v každém svém životním období jinak, i muži k sexu přistupují rozdílně, když je jim dvacet, třicet, nebo padesát. Záleží také na vás, co od muže vlastně očekáváte. Každá z vás má pravděpodobně zcela jiné touhy, a proto jsme pro vás muže rozdělily do kategorií podle věku, abyste věděly, jaká pro a proti jednotlivé věkové skupiny skýtají.

  • Dvacetiletý experimentátor


    Je plný nadšení a jeho nedočkavost ho žene k tomu, aby odhaloval všechna tajemství ženského těla. Ale protože stále věří, že obrázky z porno časopisů a scény z filmů pro dospělé, které tajně sledoval v pubertě, jsou reálné, bývá nezřídka značně zklamaný.
    Autor: Shutterstock.com

  • Třicetiletý živelný romantik


    Podobně jako ženy, tak i muži se po třicítce trochu uklidňují a začínají si sex vychutnávat. Jsou už celkem citově a emocionálně stabilní, takže si nechají v posteli od ženy poradit a vyslechnou si, co ji nejvíce vzrušuje a jak to má ráda.
    Autor: shutterstock


  • Čtyřicetiletý rozumný macho


    Co se sexu týče, je sebevědomý a mnohdy až drzý a troufalý. Rád zkouší, co všechno si může dovolit, a občas se stane, že se snaží hranice posunout, aniž by vás varoval. Už se ale stává také mnohem častěji, že před vášnivou nocí plnou sexu dá raději přednost dobré večeři.
    Autor: Shutterstock.com

  • Padesátník stabilní a zvědavý


    Už moc dobře ví, co má většina žen v posteli ráda, a také ví, kam sáhnout a jak přesně, aby z toho šílela, což mu dodává sebevědomí. Občas se ale stává, že ho jeho mužství zklame, takže na internetu hledá, co by mu s tímto nepříjemným problémem pomohlo. Nechce si mnohdy připustit pomalu přicházející stáří, snaží se, jak to jen jde, aby vypadal mladší, a sám se tak dostává do trapných situací, kdy se chová jako zamrzlý puberťák. 

    Zdroj: prezenu.noviny.sk 

    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  sex, muži, věk, milenec, postel, zkušenosti
Diskuse ke článku
.