Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Netradiční milostná potěšení: Už jste zkoušeli axilární sex do podpaží?

Nenechte se svazovat konvencemi a vyzkoušejte něco nového, třeba se vám to bude líbit.
18. srpna 2013 | 06:00

Buďte experimentátory a zpestřete si společné chvíle v posteli něčím opravdu zajímavým a netradičním.

Sexy podpaží

Ne, to není legrace. Tomuto intimnímu styku se říká axilární a je velice příjemný. Základem je, dokonalá depilace, protože chloupky a dorůstající strniště by nebyly moc příjemné. Položte partnera na bok a vy se položte opačným směrem, jako u polohy 69. Partner pokrčí jednu nohu a vy skrz ní protáhnete ruku, tak aby vaše podpaží bylo u jeho penisu. A teď už stačí jen začít s roztouženými pohyby a druhou rukou si pomáhat ke slastnému orgasmu

Prsa
Autor: Shutterstock.com
Dejte si ho mezi prsa

Nemůžete nebo nechcete se milovat klasicky, ale přesto si nechcete upřít intimní chvilky? Co takhle pustit partnera mezi svoje prsa. Nejprve použijte lubrikační gel nebo olejíček a pak ho nechte, aby svůj penis vložil mezi vaše ňadra, jemně si je přimáčkněte k sobě a rozjeďte to. Pohled na roztouženého partnera a na jeho ztopořený úd rozrážející váš dekolt se vám bude líbit, stejně tak, jako on se bude moct zbláznit vzrušením.

Stehenní záležitost

Stejně jako mezi prsy, můžete si užít i mezi stehny a nemusí dojít ani k samotné souloži. Pohyb penisu mezi stehny, jak ze předu tak i zezadu je pro partnera velice příjemný, je ovšem potřeba použít dobrý rubrikant. Stačí jemně stisknout partnerův naolejovaný úd mezi stehna a oddávat se příjemným hrátkám, ke kterým můžete využít i ruce.

Ruční práce

Práce s dlaněmi je lepší než klasická masturbace, kterou svému drahému provádíte většinou jen jednou rukou. Naolejujte si ruce, několikrát si je promněte, aby se zahřály a dejte ruce dlaněmi k sobě. Nechte partnera, aby svou chloubu strčil mezi vaše dlaně a nechte ho, aby to rozjel. Váš muž bude blahem bez sebe, protože naolejovaný prostor mezi dlaněmi mu bude připomínat vaší vagínu. Než takto dojde na vrchol, zkuste mu ještě „pomoci“ palci, kterými jemně mněte kořen jeho penisu.