Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nový trend pro zoufalce: Staňte se mistrem světa v imaginárním sexu

Soutěžící se snaží předvést ten nejoriginálnější imaginární sex.
23. srpna 2013 | 07:00

V Americe je možné opravdu všechno. Velkým hitem se stal tzv. air sex, při kterém aktér pouze předvádí soulož. Aby toho nebylo málo, tak se v téhle "disciplíně" může i soutěžit. Podívejte se na největší exhibicionisty, kteří se na pódiu oddávají imaginárním hrátkám, a bojují o přízeň diváků.

Co je to air sex?

Tuhle pomatenou "zábavu" vymysleli v Japonsku. Konkrétně pár mužů z Tokia, kteří byli singl. Jedná se o předvádění imaginárního pohlavního styku. V americkém Austinu probíhá již čtyři roky několika kolová soutěž, kde sleduje odborná porota vás "výkon".

Pravidla

...
Autor: Facebook/airsex

Všichni účastníci musí být oblečení, nahota je trestána vyloučením. Dalším pravidlem je, že vyvrcholení musí být pouze předvedené. A pak už jen soutěžící předvádí ty nejlepší sexuální pohyby a snaží se originalitou získat porotu.

První vítěz

Historicky prvním vítězem šampionátu v imaginárním sexu se stal Shanghai Slammer. Podle poroty své protivníky úplně převálcoval a díky tomu se stal mistrem v tomto oboru.

Další imaginární disciplíny

Mezi další prazvláštní činnosti patří tzv. air guitar, při které se soutěžící snaží co nejlépe zahrát na imaginární kytaru. stejně jako u air sexu je nejvíce oceňována originalita.

Výherce prvního ročníku šampionátu v imaginárním sexu