Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Láká vás sex ve třech? Víme, jak si vybrat třetího do postele

Přemýšlíte o sexu ve třech? Pak zatraceně dobře vybírejte s kým to bude.
13. srpna 2013 | 12:00

Váš sexuální život po letech vztahu upadá a vy přemýšlíte, jak ho zase nakopnout do vysokých obrátek. Možná vás napadlo, že tím správným zpestřením by mohl být sex ve třech. Jenže jak a hlavně koho přizvat do své postele?

O rozšíření vašeho sexuálního repertoáru si s partnerem důkladně promluvte, sex ve třech totiž může výrazně zasáhnout do vašeho vztahu a ne vždy v tom pozitivním smyslu. Nejdůležitější je si sami v sobě uvědomit, zda dokážete přemoci svou žárlivost a překonat to, že si váš partner užíval s někým jiným.

Muž nebo žena

Pro většinu mužů je téměř nepředstavitelné, že by měli být v posteli ještě s dalším mužem a ještě by se s ním měli dělit o partnerku. Mnohem častěji tak provozují páry sex ve třech za přítomnosti další ženy, jednak proto, že muži často sní o postelových hrátkách, při kterých se spolu mazlí dvě ženy a oni jim přihlížejí a jednak proto, že ženám často přijde přijatelnější mazlit se s kamarádkou než s cizím mužem.

Sex ve třech
Autor: Shutterstock.com
Jestliže se chystáte přibrat pod peřinu ženu, měla by mít alespoň maličko lesbické choutky, aby se dokázala odvázat jak s mužem, tak i se ženou. Od muže se naopak homosexuální choutky neočekávají, spíše by měl mít sklony k voayerství.

Sex ve třech musí mít pravidla

Než se pustíte do nového sexuálního dobrodružství, dohodněte si s partnerem jasná a daná pravidla o tom jak dlouho bude sex trvat, kde se odehraje a koho do party přiberete. Není totiž jedno, jestli oslovíte svojí nejlepší kamarádku, známou z práce nebo úplně cizího člověka. Co se týká mužů, podle průzkumů nejraději k hrátkám přizvou někoho, koho dobře znají, ať už je to nejlepší kamarád nebo kamarádka. S blízkým člověkem se jim totiž lépe dělí o partnerku. To ženy se raději uchylují k pátrání na seznamce, protože si neumějí představit, jak by se pak svým známým podívaly do očí.

sex ve třech
Autor: Shutterstock.com
Pokud se vaše představy o průběhu milostných hrátek liší od těch partnerových, asi raději nechte tenhle nápad na nějakou dobu u ledu. Není totiž dobré jednoho ani druhého k něčemu přemlouvat. Pokud si tedy jeden z vás nedokáže představit, že vás bude v posteli víc, přiberte místo milovníka pro začátek raději vibrátor.