Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Buďte in! Tyhle aplikace vám zlepší sexuální život

Buďte v ložnici kreativní třeba s praktickou aplikací iKamasutra, která nabízí více než stovku sexuálních pozic.
26. srpna 2013 | 14:30

Pokud hledáte způsob, jak okořenit svůj sexuální život, chcete se dozvědět víc o partnerových sexuálních fantaziích, nebo se vám porouchal vibrátor, známe pár aplikací, které vám v tom pomohou.

Sexy Vibes
Porouchal se vám vibrátor nebo v nejlepším došly baterie? Tato aplikace, která se může pochlubit už více než 1,5 milionem stažení, dokáže transformovat vibrační režim smartphonu do vibrátoru. Přizpůsobí se vaší oblíbené hudbě, má nastavitelné vibrace a funkci dálkového ovládání. Zdarma je ke stažení na Google Play.

The Durex Experiment
Zlepšete svůj sexuální život s čtyřtýdenním plánem společnosti Durex. Díky němu si budete mocit vyzkoušet obrovské množství sexuálních experimentů včetně praktických tipů na to, jak zintenzivnit své i partnerovi prožitky, okořenit předehru či vnést do milování trochu dobrodružství. I tato aplikace je zdarma.

Kamasutra
Autor: Archív
iKamasutra
Buďte v ložnici kreativní s iKamasutrou, která nabízí více než stovku sexuálních pozic v devíti kategoriích včetně starověkého hindského textu. Každá pozice je doplněna názornou ilustrací a vysvětlením, jak na ni. Uživatelé mohou také sledovat svůj pokrok od nováčka až k velmistrovi Kámasútry. Cena je 0.89 Euro, v přepočtu necelých 30 korun.

Sexuální trapasy nejsou nic výjimečného.
Autor: Shutterstock
Spreadsheets
Sledujte partnerovu sexuální výkonnost a frekvenci styků díky interaktivní aplikaci. Ta vám v budoucnu poskytne podrobné informace o jeho výkonosti, včetně hladiny jeho zvukového projevu, průměrnému počtu "přírazů" za minutu i délce milování. Investice do ní vás přijde na 1,99 dolarů, v přepočtu tedy 40 korun.

Promiskuita
Autor: Shutterstock.com
Kahnoodle
Aplikace určená pro páry vám oznámí, kdy je nejlepší čas na sex a během dne vám připomene, co udělat, abyste partnera "navnadili" na večer. Ke stažení je zdarma.

Bang Your Friends
Nejste si jisti věrností svého přítele či přítelkyně? Zajímá vás, jestli by si váš pohledný kolega "dal říct"? Pak je tahle Facebooková aplikace určena právě vám. Díky ní totiž můžete vybranému objektu dát najevo, že byste se s ním chtěli nezávazně pomilovat. Pak už jen stačí, aby souhlasil a vašemu dobrodružství už nic nestojí v cestě.