Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Po čem muži touží? Po ženském zadku!

Milujte svůj zadek, je tot totiž vaše nejerotičtěší část těla
15. srpna 2013 | 08:00

Tradiční dělení mužů na horňáky a dolňáky je nesmysl, podle vědeckých studií myslí totiž všichni muži jen na ženský zadek.

A jak je to možné, když tolik mužů miluje naopak ženská prsa? Vysvětlení je jednoduché. Pravěký muž souložil se ženou zásadně zezadu, tedy v poloze na pejska, takže jej přitahovali velké zadnice. Když se ale milenci překuli na záda a začalo se souložit v misionářské poloze, jejich oči spočinuly na prsou, která jim připomínala takový malý zadeček.

Zadek
Autor: Shutterstock.com
Zadek jako symbol plodnosti

Ať si to muži připouštějí nebo ne, zadek ženy je pro ně ve výběru partnerky velice důležitý. Ovšem jejich preference se liší podle toho, z jaké jsou kultury. Evropané podle průzkumů dávají přednost menším a středně velkým zadečkům, které jsou pevné a kulaté, Američané si zase potrpí na větší, ale o to pevnější zadky. V muslimských zemích jsou obdivovány ženy, které mají větší zadky a je jedno, jak jsou pevné, hlavní je, že muž má ženu za co chytit. A nakonec jsou tu muži z afrických zemí, kteří nedají dopustit na doslova obří a monstrózní zadky, které se při každém pohybu rozvlní jako vodní hladina. Mají totiž zakódováno, že čím větší zadnici žena má, tím je zdravější a také plodnější.

Plochý zadek nevzrušuje

Muži napříč kulturami se shodují, že i kdyby byla žena sebekrásnější a měla ošklivý plochý zadek, nebude je přitahovat tolik, jako její kolegyně se zadnicí.

Zadek jako zdroj dobré nálady

Budete se divit, ale váš zadeček může být zdrojem vaší dobré nálady. Když vás totiž partner plácne po zadnici, rozvibruje vám nervová zakončení ústící do mozku a tím nastartuje zvýšenou tvorbu hormonu serotoninu. Ten způsobuje, že se člověk cítí šťastný. Takže příště nastavte svému partnerovi zadeček a nechte se párkrát poplácat.

Zadek
Autor: Shutterstock.com
Zadek symbol krásy

Jelikož je v některých kulturách velký zadek jediným symbolem krásy, je jasné, že s jeho zdokonalením přicházejí na pomoc i plastičtí chirurgové a také výrobci prádla. Například v Japonsku, kde mají ženy povětšinou malé ploché zadečky, přišli se speciálním zlepšovákem, vyztuženými kalhotkami. Jedná se o kalhotky s vycpávkami a push-up efektem, které skvěle vytvarují pozadí.

To Brazilky se raději svěřují do rukou plastických chirurgů a nechávají si zadečky vycpávat silikonovými implantáty.

Dostaňte chlapa do varu

Jestli chcete zaručený recept na to, jak vzrušit muže, pak mu nastavte svůj zadeček. Drážděte ho jím, ukažte mu ho v plné kráse a pokud si na to troufáte, pusťte se i do análního sexu.

Komerční sdělení:

Chcete mít pevný zadaček i Vy?