Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žena má 11 orgasmů denně! Dosahuje jich pouhou meditací

Herečka Karen Lorre (51) díky meditacím zažívá jedenáct orgasmů denně.
20. srpna 2013 | 06:00

Některé ženy orgasmus zažívají zřídka, jiné ho ještě ani nepoznaly. To Američanka Karen Lorre (51) podle svých slov dosáhne vyvrcholení až jedenáckrát za den. A to jen díky orgasmické meditaci.

"Blaženost zažívám dennodenně. Medituji už dlouhých dvacet let, ale až díky ÓMingu (orgasmické meditaci) jsem mnohem vnímavější. A to jak fyzicky, tak psychicky," vysvětluje Karen z Long Beach v Kalifornii. 

Ta tvrdí, že si díky po staletí známé meditační technice dokáže sama přivodit až jedenáct orgasmů denně. A to jen za pomoci ÓM metody, jednoho z nejstarších způsobů jogínských vibrací.

Bývalá Playmate a herečka známá například z kultovního seriálu Akta X, se této technice naučila v "orgasmickém meditačním centru" s názvem OneTaste pod vedením samotné Nicole Daed, která ho založila a je odbornicí na slovo vzatou.

Herečka Karen Lorre (51) díky meditacím zažívá jedenáct orgasmů denně.
Autor: Facebook/Karen Lorre

Óming, který podle jejích slov funguje podobně jako tantrický sex, je podle ní tím nejhlubším spojením, které mohou dva lidé společně prožít. Stačí patnáct minut hlubokého soustředění, nalazení se na stejnou vlnu. Výsledek je zaručený.

Tato metoda uvede do souladu všechny energie, které se nenachází v harmonii. Zpíváním ÓM se pocity, myšlenky a negativní energie jako strach, napětí a deprese uvolní. Nicole tvrdí, že vibrace prostupují hlavně do center mozku, kde během hlubokých meditačních metod aktivují centra, která vedou k sebeuspokojení.

Víte, že se při orgasmu ženská pochva zduří do tvaru hrušky?
Autor: Shutterstock.com
Kurzy Karen začala v podstatě z recese navštěvovat společně se svojí pětadvacetiletou kolegyní Rachel, které před pár lety lékaři oznámili, že nikdy nebude schopná dosáhnout orgasmu.

Jaké však bylo jejich překvapení, když právě Rachel dosáhla během prvního sezení orgasmu, aniž by se jí kdokoliv dotkl.

Naučte se znát své tělo, pak vás v sexu nic nezaskočí.
Autor: profimedia.cz
"Když jsem ho zažila poprvé, bylo to, jako by mým tělem prošel elektrický výboj. Konečně jsem věděla, jaké je to být ženou," popsala svou první orgasmickou zkušenost.

ÓM center pro lepší sex je na světě už deset. A získávají na popularitě. V Česku zatím žádné nenajdete, ale prastarou skupinovou léčebnou techniku, která používá vibraci slabiky ÓM, si můžete vyzkoušet na mnoha místech v republice.