Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jeho oblíbená poloha při sexu vám napoví, jaký vlastně je

sex
9. května 2013 | 07:00

Rád se tulí nebo jde raději drsně na věc? Jeho sexuální styl může hodně napovědět o něm i o tom, jaký bude váš vztah.

Dává přednost misionářské poloze

„Misionáři“ dávají přednost muži, kteří při sexu i v životě s partnerkou rádi komunikují a dívají se jí do očí. Takový muž je upřímný, spolehlivý a důvěryhodný, má rád tradice a nerad se přizpůsobuje novým věcem. Nečekejte od něj přívaly nečekané vášně, všechno pro něj totiž má svůj řád, i milování má svůj přesně daný čas. Pokud ho budete chtít dostat z jeho přesných harmonogramů, budete mu je muset rázně narušit a svést ho třeba v pauze na oběd.

sex
Autor: Shutterstock.com
Dává přednost poloze na koníčka

Muž, který má rád svou ženu nahoře, si dává záležet na tom, aby byla spokojená a určila si sama, co a jak chce. Navíc ho těší pohled na její vzrušení a rád si ji prohlíží v celé její kráse. Pravdou ale je, že je také trochu líný a všechnu „dřinu“ nechává na své drahé polovičce, přičemž ale on sklízí výhody této polohy.

Dává přednost hravosti a experimentům

Muž, který si rád hraje, experimentuje a je pro každou „postelovou špatnost“ bere vztah spíše na lehkou váhu, jde mu více o fantazii v posteli, než o realitu vztahu a sex je pro něj častěji důležitější než ta, se kterou si jej užívá.

sex
Autor: Shutterstock.com
Dává přednost psímu stylu

Jestli si rád zpestří postelové hrátky sexem v poloze na pejska, je to skvělé, pokud ale tuto polohu vyžaduje pokaždé, nevypovídá to o něm nic dobrého. To, že se nechce dívat na tvář své partnerky může znamenat to, že je emocionálně nevyrovnaný, hledá spíše flirt než vážný vztah a rozhodně to není žádný romantik. Pokud jej chcete dostat z ulity nadsamce, pak vyzkoušejte polohu na boku. On bude stále mít vše pod kontrolou, tak jak to má rád, ale vy jej pohledem přes rameno doženete k intimnímu očnímu kontaktu. Z vlka se tak promění v přítulného beránka.