Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Malý nebo velký: Na velikosti nezáleží, když to s ním umíte

Malý nebo velký, s oběma se dá doslova kouzlit
1. května 2013 | 07:00

Ve chvíli, kdy se zamilujete, většinou nevíte, co váš vyvolený schovává v kalhotách. Ať už je jeho „poklad“ malý nebo velký, nedělejte si s tím hlavu, máme pro vás tipy na sexuální polohy, které vám zaručí skvostný sex.

Kouzlení s malým penisem

Jako malý penis se označuje velikost ve ztopořeném stavu méně než průměrná délka 12, 8 cm. Pánové ale mohou mít i mikropenis, který dosahuje délky menší než je 6 cm. Jak se ale říká „I s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo“, a je to pravda. Stačí jen vědět, jak na to.

Oživte klasiku

Při klasickém misionáři byste si nemusela ani všimnout, že už do vás partner pronikl, když si ale trochu pomůžete, můžete zažít skvělý sex. Stačí, když krčíte nohy a přitáhnete je k tělu, nebo si je opřete o partnerova ramena. Díky tomu se partner dostane trochu hlouběji a uvolněné poševní svalstvo se postará o příjemný zážitek.

Sex
Autor: Shutterstock.com
Sexy koníček

Určete tempo, které vám vyhovuje, a naskočte si na svého partnera. Ještě lepší, než klasický „koníček“, je poloha, kdy nasednete na partnera zády k němu. Díky této poloze bude průnik penisu hlubší a to, že na sebe neuvidíte, přidá na erotičnosti.

Zadní vrátka

Pro skvělý zážitek si klekněte na kolena a lokty, nebo si jen podepřete čelo dlaněmi a vystrčte na partnera zadeček.  Nohy můžete buď dát mírně od sebe, nebo naopak k sobě a už si jen užívat.

Potěšení s nadsamcem

Ženská pochva měří při vzrušení asi 10 cm, a tak může být někdy velký penis docela problémem. Ne vždycky je prostě velký „macek“, který měří více jak 20 cm výhrou, ale dá se s ním pracovat.

Staňte se jeho sexuální bohyní!
Autor: profimedia.cz
Misionářská klasika neurazí

Pohodlná poloha, při které neroztahujte nohy od sebe, ale naopak je tiskněte mírně k sobě, asi na šířku partnerových boků, zamezí příliš hlubokému průniku penisu. Vyvarujete se tak bolestivému sexu a ještě si budete moci koleny sama udávat tempo.

Na stojáka

Jednu nohu pokrčte a opřete si ji o židli nebo stolek, druhou nechte volně na zemi. Při pronikání chytněte partnera za zadeček a regulujte si hloubku, do jaké ho pustíte.

sex
Autor: Shutterstock.com
Boční útok

Položte se na bok, opřete se o loket a nechte nohy u sebe. Vystrčte na partnera zadeček a nechte partnera do vás pomalu pronikat. Díky tomu, že budete mít nohy u sebe, můžete penis lépe stisknout a jednat zamezit příliš hlubokému proniknutí, ale také jej lépe stimulovat. Pokud preferujete anální sex, pak jedině v této poloze.