Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sex na kuchyňském stole! Idol žen prozradil, jak to má rád

21. ledna 2014 | 14:00

S tím kde si s partnery nejraději užíváme milostné hrátky, se obvykle nechlubíme. Pohledný herec Zac Efron (26) ale nemá před svými fanoušky žádná tajemství. Prozradil i to, jaké sexuální choutky má.

Podle mladíka, který loni absolvoval dvě odvykací léčby závislosti na kokainu, by se lidé neměli bát prozkoumat prostor kolem sebe a objevit tak nová neobvyklá místa na milování.

"Musíte prozkoumat prostor. Já jsem třeba velkým fanouškem sexu na kuchyňském stole," prozradil na tiskové konferenci k nové romantické komedii s názvem That Awkward Moment, která by se měla na plátnech českých kin objevit v dubnu.

...
Autor: profimedia.cz

Talentovaný Zac už v jedenácti letech začal brát hodiny zpěvu a poprvé si zahrál v muzikálu Gypsy. Profesionálně ale začal hrát v roce 2000, kdy se stal známým díky své roli v Muzikálu ze střední. Zahrál si ve filmech Znovu 17, Me and Orson Welles, Charlie St Cloud, New Year's Eve a The Lucky One.

Kromě Zaca Efrona se ve snímku režiséra Toma Gormicana objeví i Michael B. Jordan nebo třeba Miles Teller. Snímek o trojici mladých a především nezávislých přátel, kteří jsou známí častým navštěvováním různých barů a potulováním se po Manhattanu. Vše se však změní poté, co se každý z nich zamiluje...