Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fetiš sex pro začátečníky: Nazujte podpatky, nakupte šátky!

Nebojte se v posteli experimentovat
15. května 2013 | 11:07

Považujete fetiš sex, za trochu divnou zábavu, která se provádí v temných klubech, je nebezpečná a opředená tajemstvím? Možná se budete divit, ale román Padesát odstínů šedi, přinesl fetiš sex do ložnic obyčejných lidí. Nestyďte se a vyzkoušejte jej také.

Definice toho, co to vlastně fetiš sex je, je docela široká. Fetišista je eroticky fixován na neživé předměty nebo části těla, které zastupují normální sexuální objekt. Ale kdo z nás si v posteli na něčem „neujíždí“.  Mohou to být podpatky, spodní prádlo nebo punčochy, ale třeba i propíchnuté intimní partie až po pouta a řetězy či latexové oblečky. Posuňte ve své ložnici hranice a i vy vyzkoušejte vzrušující, hanebný i neskutečný fetiš sex.

Podpatky
Autor: profimedia.cz
Podpatky jsou sázka na jistotu

Podpatky v posteli jsou opravdu sázkou na jistotu, a to hned z několika důvodů. Jednak muže dráždí představa, že si s nimi pohrává vysoká, dominantní žena. Druhým důvodem je to, že ženské tělo se díky podpatkům jinak vlní, zadeček je vyklenutější a žena působí sebevědoměji. Ať už zvolíte elegantní střevíčky na jehlovém podpatku, pantoflíčky s kožešinkou nebo erotické latexové kozačky do půli stehen, určitě si s nimi užijete.

Neuměla jsem si představit, že budu trestat muže, který mi měl být oporou
Autor: Shutterstock.com
Něžné otroctví s pouty

Určitě už vás napadlo svázat svého partnera, nebo se naopak nechat svázat od něj a podřídit se tak jeho zájmům.  Takové postelové hrátky chtějí hodně důvěry mezi partnery, kterou tak mohou ještě posílit.  Pro začátek postačí ke svázání hedvábné šátky, kterými svážete zápěstí nebo přivážete kotníky k pelesti postele.  Tvrdší bondage nechte těm, kdo se vyžívají sado-maso hrátkách.

Rozdělte si role

Zlobivá školačka a přísný učitel, sestřička a pacient nebo profesorka a její student, to jsou jen některé oblíbené role, které hrajeme v posteli.  Najděte svou vlastní fantazii, kým chcete být a nechte vyplout na povrch své tajné tužby. Možná, že díky roli se dokážete odvázat. Jste při sexu potichu jako myška? Pak možná v roli amazonky budete křičet slastí jako byste byla v džungli. Hrát si, se totiž vyplatí.

Pánové, při svádění své kočičky ji v trenýrka spíše rozesmějete, teď se nosí luxusní boxerky!
Autor: Istock Photo
Nechte si spodní prádlo

Už jste zkoušela sex v oblečení? Jen živočišně odhrnout krajkové prádlo, aby se k vám partner dostal, ale jinak se nesvlékat? Hříšná krajka, chladivý satén nebo jemné hedvábí dokáží na rozpáleném a vzrušeném těle rozehrát dokonalou erotickou hru.