Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Příběh čtenářky: Užívám si sex se svým profesorem!

Náš vztah není jenom o sexu, jak jsem si původně myslela, ale je nám jasné, že musíme zůstat v utajení, protože by to oběma mohlo přinést komplikace.
8. května 2013 | 06:00

Zakázaná láska chutná nejlépe. Své o tom ví i naše čtenářka Patricie, která si už nějaký čas užívá se svým profesorem angličtiny. Milenci svůj vztah zatím před světem úspěšně tají. Jak dlouho jim to však bude procházet?

Na soukromou vysokou školu jsem nastoupila před rokem na opětovné přání rodičů. Chtěli mít z dcerušky manažerku na vysoké úrovni. Ne že by mě škola nebavila, ale ve svých sedmadvaceti už jsem si připadala na studia trochu stará.

První ročník byl katastrofální. Zvyknout si na učení, docházku a buzeraci od nepříjemných profesorů mě stálo hodně sil. Obzvlášť jeden, profesor angličtiny, starý nabubřelý dědek, mi dával zabrat. Když jsme se ve druháku dozvěděli, že odchází do důchodu, zaplesali jsme téměř všichni.

Zanedlouho nám byl představený nový profesor, rodilý Američan. Při pohledu na něj nám holkám spadla čelist. Hnědooký blonďák sportovní postavy ve skvěle padnoucím oblečení vypadal jako z módního časopisu. Angličtina mě začala bavit. Učila jsem se ji i o víkendu, abych mohla na hodině Jasona oslnit.

Flirtovala jsem s ním nepokrytě asi půl roku, než mě pozval na schůzku. Vycházela jsem zrovna sama ze dveří a on startoval svůj moped, kterým jezdil do školy. Podíval se na mě tím svým klučičím pohledem a anglicky se mě zeptal, jestli chci někam hodit. Měla jsem sraz se sestrou v nedaleké kavárně, takže jsem s díky odmítla, ale cítila jsem, že tu šanci prostě nemůžu pustit.

„Ale třeba zítra bych se s tebou ráda svezla,“ chrlila jsem anglicky jako rodilá mluvčí. „OK, no problem,“ zamával mi a rozloučil se. Druhý den jsem byla nervózní už od rána. Pořád jsem se chodila líčit a upravovat si vlasy, abych se svému profesůrkovi líbila. Po hodině jsem šla za ním, ale než jsem stačila cokoliv říct, Jason mě předběhl: „V šest v kavárně Olivia, dřív to nestíhám.“ Zakývala jsem hlavou jako nějaká puberťačka na znamení souhlasu.

Naše první rande bylo skvělé. Povídali jsme si celé hodiny, smáli jsme se jeho lámané češtině, já ho učila sprostá slovíčka, on mě ta anglická. I přes jazykovou bariéru jsme si měli pořád o čem povídat. Ani mi nevadilo, když jsme ještě ten den skončili u něj doma. I když nám oběma bylo jasné, jak to celé dopadne, Jason byl po celou dobu neuvěřitelně romantický. Krásná tichá hudba, sklenička vína a první polibky udělaly své.

Začali jsme se vídat pravidelně. Náš vztah není jenom o sexu, jak jsem si původně myslela, ale je nám jasné, že musíme zůstat v utajení, protože by to oběma mohlo přinést komplikace. Zatím o našem tajném vztahu nikdo ze školy neví. Ale třeba jednou všechny překvapíme nečekanou novinkou!

Čtenářka Patricie

Autor: připravila: dit