Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zhubněte sexem: Známe nejlepší polohy

Sex je nejzábavnější cvičení. Vyzkoušejte pozice u kterých spálíte nejvíce kalorií.
20. května 2013 | 09:12

Zapomeňte na posilovnu a raději si zacvičte v posteli. Máme pro vás 6 sexuálních pozic, při kterých spálíte nejvíce kalorií.

Sex ve stoje

Zdá se to jednoduché, ale věřte, že tahle poloha není pro lenochy. Budete se muset postavit na špičky, aby do vás partner mohl dostatečně proniknout, díky tomu budete při milování posilovat svaly na stehnech a lýtkách. A kolik spálíte kalorií? Při milostných hrátkách ve stoje je to 51 kalorií za minutu.

Slast v kleče

Nechte partnera si kleknout a vy si obkročmo klekněte na něj. Můžete se tak navzájem hladit a laskat. Podsaďte maličko pánev, zatněte hýžďové svaly a užijte si dokonalý průnik. V této poloze posílíte právě svaly na stehnech a zadečku a spálíte 55 kalorií za minutu.

Těšíte se jeden na druhého? Nemůžete se dočkat, až si spočinete v náručí a pak stačí jedne rušívý element a s vášní je konec? Nenechte se vyvést z míry a na svou chvilku se pořádně připravte!
Autor: profimedia.cz
Vylepšený misionář

Místo toho, abyste při misionářské poloze v klidu ležela na posteli, obtočte nohy kolem partnera, překřižte kotníky přes sebe, nadzvedněte a podsaďte pánev a rukama se zapřete do postele. Partner ta do vás bude moci proniknout opravdu hluboko a vy navíc posílíte svaly na stehnech, zadečku a pažích a spálíte 62 kalorií za minutu.

Pozice pluh pro náročné

Tahle pozice je jen pro opravdové fajnšmekry.  Klekněte si na zem, rukama se zapřete o pelest postele a nechte partnera, aby vás nadzvedl za nohy a přidržel si vás, zatímco do vás bude pronikat. Ať se tato pozice jeví jako nepohodlná, skýtá opravdu hluboký průnik. Navíc posílíte zádové svaly a paže a spálíte 64 kalorií za minutu.

Pozice delfína

Není lepší poloha pro tvarování zadečku a dráždění bodu G, než je tato.  Lehněte si na záda, rukama se zapřete do podložky a partnera nechte, aby si klekl mezi vaše nohy. Nadzdvihněte pánev a záda tak, abyste se postele dotýkala jen lopatkami. Obejměte stehny partnera a nechte ho, aby do vás pronikl. Až atletická pozice vás oba dovede k rychlému vyvrcholení a také k dokonalé postavičce.  Vytvarujete si totiž bříško, zadeček i stehna a spálíte 65 kalorií za minutu.

Udělejte svíčku

Chcete-li zažít skvělý orgasmus a přitom si zacvičit, vyzkoušejte pozici svíčky.  Lehněte si na záda, rukama se zapřete do podložky a nechte partnera, aby si před vás klekl. Pak udělejte svíčku, zvedněte natažené nohy, hýždě a záda z podložky, nohy si opřete o partnerova ramena a nechte jej, aby si vás přidržel.  V této poloze zažijete nečekaný průnik a nečekané posílení ramen, paží, zádových svalů a nohou a spálíte 71 kalorií za minutu.