Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Co mužům vadí na ženách? Pozdní příchody a slepičí komunikace

Nevytáčejte svého muže a raději si společné chvilky užívejte
14. května 2013 | 10:56

Že jsou muži z Marsu a ženy z Venuše je stará známá věc. Občas si tyhle živočišné druhy nerozumějí a občas je na sobě některé věci pěkně dopalují. Co všechno na vás může vašeho muže štvát? Zjistěte to, možná to pro něj nejsou maličkosti.

Když jste nejchytřejší

Nejvíc muže vytáčí, když žena začne radit, jak má co dělat správně. Takže pozor, nejste partnerova matka, tak ho prosím nevychovávejte.

Slepičí komunikace a hloupé otázky

Neurážejte se nad tímto pojmem a raději se zamyslete. Kolikrát do měsíce se snažíte se svým mužem vést naprosto zbytečnou debetu o malichernostech, typu „Kdybychom měli dům v oblacích, byl by růžový nebo žlutý?“. Muž na takové snové bázi nefunguje, proto se ho v rozhořčení, že si s vámi nechce povídat neptejte na na otázky typu „Ty už mě nemáš rád?“ nebo „Miluješ mě vůbec ještě?“ Na takové otázky vám neodpoví už vůbec.

Jana se zamilovala do ženatého muže. Tvrdil jí ale, že se rozvádí. Jak jejich láska dopadla?
Autor: Profimedia.cz
Kamarádky a jejich život

Stejně, jako vás asi nezajímá, že Franta od vedle má třísku v palci, nezajímají vašeho partnera dopodrobna vylíčené problémy vašich kamarádek. Proto zkuste svojí domácí pohodu nezatěžovat vyprávěním o špatně obarvených vlasech vaší kolegyně nebo jejích problémech s hubnutím. To si nechte na pokec s kamarádkami u kávy.

Nedochvilnost

Také se vám nějakou záhadou stane, že vždycky, když na vás muž čeká, nějak nestíháte? Pak věřte, že svého muže dovádíte k šílenství a je jen otázkou času, kdy jeho rozčílení vytryskne na povrch. Zkuste alespoň občas přijít v čas a udobřit si ho.

Samé změny

Žena čas od času potřebuje změnit účes, šatník, přestěhovat nábytek a podobně. Muži tyto změny špatně nesou a nechápou je. Jejich pravidlo totiž zní „Když to funguje, tak proč to měnit.“

láska 2
Autor: Profimedia.cz
Dietářka co mu spořádá dezert

Jste na večeři, vy si neobjednáte dezert, protože byste byla tlustá, jenže pak jej donesou vašemu partnerovi a vám se sbíhají sliny. A tak od něj ochutnáte, jednou, dvakrát a nakonec mu jej celý spořádáte. Muž nepochopí, že si nechcete objednat svůj, protože takhle vlastně jen ochutnáváte ten jeho. Takže si objednejte svůj a pro dobrý pocit dejte půlku partnerovi.

A co dokáže vytočit vašeho muže?