Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Erotická mapa mužského těla. Nezapomínáte na tato místa?

  • 27. června 2020 | 06:00

    Každá z vás už má dost jasnou představu o tom, která místa na těle máte citlivější než jiná, a doufejme, že o nich ví i váš partner. Je samozřejmě dost možné, že jste ještě ani sama všechna neobjevila a občas vás může ještě překvapit, jak příjemné je, když vás partner hladí nebo líbá právě tam, kde to obvykle nedělá.

    Muži mají také taková místa na těle, a ač možná bude někdo namítat, že muži je mají v podstatě všude, existují i podstatně citlivější partie, na které je radno se zaměřit. Samozřejmě k nim patří ty zcela zřejmé, ale některé vás možná překvapí. Na ty se dnes zaměříme. Zkuste objevit jeho erotickou mapu a postupovat pěkně destinaci za destinací až k cílové extázi.

  • Podpaždí

    Autor: iStock

    Místo, kde je spousta z nás lechtivých, a proto je to oblast, která je mnohdy neprávem opomíjena. Právě lechtivost naznačuje, že je toto místo velmi citlivé. Není to oblast nervových zakončení, ale je zde jemnější a tenčí kůže, takže pokud se jí budeme správně dotýkat, může to být pro partnera velmi příjemné.

    Jak na to: Jemné šimrání by mohlo být nepříjemně lechtivé, ale pokud zkusíte sání, líbání nebo jemné kousání, uvidíte, že se to bude partnerovi zamlouvat. Každý je jiný, takže musíte vyzkoušet, jak je na tom ten váš.

  • Prsty

    Autor: shutterstock

    Prsty jsou citlivé receptory, kterými prozkoumáváme různé předměty, textury a zákoutí. Jen to, že je během sexu v podstatě používáte pořád, neznamená, že by si nezasloužily dostat také jednou hlavní roli.

    Jak na to: Můžete začít tím, že je budete masírovat. Sama víte, jak příjemná je masáž prstů, když vám dělají manikúru. Postupujte dále k líbání, můžete prsty jemně sát nebo po nich přejíždět zuby. Pokud při této činnosti navážete oční kontakt, uvidíte, jak mu zasvítí oči vzrušením.

  • Vlasy

    Autor: iStock

    Muži mají na povrchu hlavy nervová zakončení, která jsou propojena s celým jejich tělem. Pokud mu budete projíždět vlasy prsty, jemně je budete tahat nebo ho budete hladit po hlavě, zatímco ho budete líbat, budou tyto receptory přenášet pocity do celého těla.

    Jak na to: Líbejte ho a zabořte prsty do jeho kštice. Konečky prstů projíždějte vlasy a jemně zatahejte, pokud uvidíte pozitivní reakci, můžete ještě trochu více zabrat. Tohle jemné dráždění ho bude dohánět k šílenství. Klidně si dejte společnou vanu, umyjte mu vlasy a dejte si při tom na čas.

  • Chodidla a palec

    Autor: iStock

    Není divu, že reflexní masáže jsou tak populární. Na chodidlech se nachází spousta nervových zakončení, proto jsou citlivá, a tím pádem jako dělaná k tomu, abyste se jim trochu věnovala. Pozor, někdo je velmi lechtivý, ale pokud použijete tlak, a ne šimrání, uvidíte, že to úplně změní situaci.

    Jak na to: Vezměte si k ruce masážní olej a promněte mu tlakem chodidla. Věnujte se prstům, jednomu po druhém. Jakmile si chodidla zvyknou na dotek, můžete přidat i jemné líbání nebo sání. Palce u nohou jsou této aktivitě zvláště nakloněny.

  • Zadek

    Autor: shutterstock

    Stejně jako mají muži rádi ženské zadečky, obdivujeme my ženy tyto partie u našich partnerů, speciálně tehdy, pokud jsou pěkně pevné. Hezký zadek úplně vybízí k tomu, aby se ho někdo dotýkal. Jeho stimulací se přenášejí pocity do celé oblasti, a proto je dobré věnovat mu pozornost.

    Jak na to: Pokud je váš partner nakloněn BDSM hrátkám, můžete jeho zadní partie trošku poškádlit plácáním. Jestli k tomu použijete ruce nebo jinou pomůcku, to už je na vás. V každém případě se nebojte ho za půlky pořádně chytnout nebo je jen jemně přejíždět konečky prstů. Kousání, líbání a škrábání je též povoleno!

  • Vnitřní stehna

    Autor: shutterstock

    Na vnitřní straně stehen je opět jemná kůže, která je citlivá k dotykům všeho druhu. Také ten pocit, že jste se dostala až tam, vyvolává v partnerovi jasný signál, kam směřujete, a jeho představivost a očekávání se stupňují kosmickou rychlostí.

    Jak na to: Rozhodně se v téhle oblasti zdržte, co to jen půjde, a užívejte si toho, jak roste jeho vzrušení. Použijte fantazii a veškerý arzenál zbraní. Od jemného masírování přejděte k líbání, sání – až k jemnému kousání.

  • Linka mezi varlaty

    Autor: shutterstock

    Místo, které rozděluje jeho varlata na dvě půlky, tedy takový šev, který není ve vašem běžném hledáčku, je dalším místem, které je velmi citlivé a neprávem opomíjené. V této lince, která vede odshora až dolů mezi varlaty, je mnoho nervových zakončení.

    Jak na to: Na začátek je dobré si říct, že se v této oblasti musíte pohybovat velmi jemně a obezřetně. Někteří muži mohou být zaskočeni, protože třeba nikdy v životě nikdo toto místo neprozkoumával. Nejdříve zkuste kopírovat linii konečky prstů, pokud mu to bude příjemné, můžete zkusit i jazýček.

  • Uzdička

    Autor: shutterstock

    Uzdička se nachází pod hlavičkou penisu, je to část kůže, která spojuje předkožku se žaludem. Toto místo byste rozhodně neměla přehlédnout, protože většinu mužů právě pravidelné přejíždění tohoto místa velmi vzrušuje.

    Jak na to: Příště, až se budete věnovat orálním hrátkám, zaměřte svou pozornost právě na uzdičku. Jednou rukou si přidržujte penis, a pokaždé když budete jazykem přejíždět přes uzdičku, tak ho zpevněte a poškádlete ji. Poté jazyk zase uvolněte a toto opakujte několikrát a uvidíte, jaké to s ním bude dělat divy.

Diskuse ke článku
.