Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sto let staré rady, jak si udržet manžela doma. Tomuhle otroctví se dá už snad jen smát

6. listopadu 2021 | 06:00

Občas si nejedna z nás jistě pomyslí na to, že by bylo hezké mít manžela nebo partnera víc doma, i když mnohdy to může být i naopak. V dnešní době emancipovaných žen, které zvládají jak rodinu, tak práci, znějí rady, které dostávaly ženy před sto lety, jako legrace.

Takhle to ale dřív fungovalo. Role živitele rodiny, kterému musela žena posluhovat a kterého musela hýčkat tak, že by mu bohové mohli závidět, patřila muži! O tom, jak by si měl muž udržet ženu, se toho tolik nenapsalo! Tohle je jasný příklad toho, jak jsme se jako ženy během posledních sto let vymanily z područí mužů a jejich tužeb či potřeb a že můžeme nyní realizovat také ty vlastní.

Tohle je tedy v bodech návod na udržení muže doma. Takže marš k plotně a nauč se aspoň tleskat!

Vyvařovat

Aby se manžel nesnažil jíst v restauraci, měla by se manželka snažit, aby mu to doma co nejvíce zpříjemnila. Musí mít doma vždy přichystanou večeři a po každém jídle by mu měla utřít pusu a knír ubrouskem a políbit ho.

Vyzvedávat

Manželky by vždy měly počkat na své muže u vchodu do kanceláří a doprovodit je domů.

Podívejte se na vývoj erotických pomůcek během staletí:

Video se připravuje ...
Historie erotických hraček aneb Jak si to dělala Kleopatra • VIDEO: Womens' health

Být sexy

Hodí se přilákat manžela amatérskou fotografií a pózovat pro něj jako nymfa nebo v jiných zajímavých pozicích.

Předčítat

Pokud si manžel rád zdřímne po obědě, manželka ho musí položit na pohovku, přikrýt nohy dekou a číst mu knihu nebo noviny, dokud neusne, a když usne, tak má od něj zahánět mouchy (v létě).

Vyznat se v lihovinách

Aby se manžel nesnažil po večerech opouštět manželku a chodit do hospody na panáka, měla by manželka mít vždy doma připravenou zásobu kvalitních lihovin a také vychlazené pivo.

Bavit

Manželka musí občas bavit manžela hudbou, tancem, zpěvem nebo alespoň tleskáním.

Sloužit

O dovolené by manželka měla vždy včas připravit ranní kávu pro svého muže, měla by mu ji donést do postele a číst mu při tom noviny a časopisy.

Krášlit

Vzhledem k tomu, že manžel například chodí ke kadeřnici, může při tom potkat kamaráda a někam s ním jít, manželka se bezpodmínečně musí naučit manžela holit a stříhat doma...