Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Výklad snů: Zdálo se vám o hádce? Víme, co to znamená!

Špatný sen, vám může zkazit celý den
5. února 2014 | 06:00

A je to tady, pokud jste se s partnerem hned po ránu pohádala, může to mít jedno zcela logické vysvětlení, za které on, chudák, ovšem vůbec nemůže!


Vědci totiž zkoumali vliv snů na vaše chování a ukázalo se, že pokud se vám zdá o vašem miláčkovi a ve snu se s ním pohádáte, nebo nedej bože by vás třeba podvedl, tak to druhý den schytá, za to své snové alter ego! Emoce, které totiž během snu prožíváte, se vám potom promítnou do celého dne a vaše drahá polovička nemá úniku.
Je to také jedno z vědeckých vysvětlení prorockých snů. Pokud se vám zdá, že jste se pohádali a vy se nakonec pohádáte, budete si říkat, že to bylo znamení ve snu. Některé páry ovšem zacházejí až tak daleko, že to berou jako znamení toho, že jim to nebude fungovat.

Ostatně, doktor Selterman z Marylandské university zkoumal šedesát jedna dvojic po dobu déle než dva týdny. Museli si pravidelně každé ráno zapisovat své sny a potom nahrávat co se dělo během dne. Zjistilo se, že pokud se s partnerem ve snu pohádali, měli hádky potom i během dne a jejich vztahy byly mnohem chladnější.

Love
Autor: profimedia.cz

Pokud se tyto sny opakuji příliš často, nastává dokonce u některých jedinců pocit menší sebejistoty a nedůvěry k partnerovi. Na druhou stranu, pokud se nám zdají pozitivní sny o tom druhém, třeba ty se sexuálním podtextem, potom to samozřejmě také působí na naše vztahy během dne. Takže se naprogramujte na pozitivní snění, ať jsou vaše dny s partnerem jako malované!