Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Valentinský průvodce pro muže: Jak odhadnout velikost prstenu i prádla?

  • Muži, pozor! Kupte své partnerce ideální valentýsnký dárek.
    4. února 2014 | 14:00

    Chcete v den svatého Valentýna obdarovat svou ženu dokonalým dárkem? Tak si přečtěte náš speciální návod pro muže, který vám usnadní nakupování.

  • Květiny

    ...
    Autor: Shutterstock
    Pokud sázíte na pořádný pugét květin, zjistěte nejdřív, jaké květiny se vaší ženě líbí. Obecně ženy nepotěší nevzhledné karafiáty a naopak vždy ocení kytici růží. Podívejte se do šatníku vaší partnerky a zjistěte, které barvy oblečení převládají. Podle nich vyberte zbarvení květin a nechte je ozdobit romantickými srdíčky. Pokud si chcete doopravdy "šplhnout", ukryjte do kytice romantický vzkaz na kartičce.
  • Bonboniéra

    Luxusní bonboniéra s pralinkami musí udělat radost každému
    Autor: Ilustrační foto Blesk
    Před pořízením luxusních pralinek zjistěte, jestli vaše žena právě teď nedrží dietu. Pokud ano, čokoládovým dárkem byste ji akorát naštvali. Pokud nenajdete v lednici zásoby zeleninových salátů a dietních koktejlů, můžete s klidným svědomím pořídit romantické sladké pokušení.
  • Podprsenka

    Provokativní podprsenka, Lindex, 599 Kč.
    Autor: archiv firem
    Rozhodl jste se pořídit partnerce krajkovou podprsenku, z které se budete po večerech "radovat" společně. Ale jak trefit velikost? Není to nic složitého! Stačí vypátrat partnerčinu starší podprsenku a opsat si na papírek správnou velikost. Pro úplně nezasvěcené je to dvoumístné číslo, které následuje písmeno A, B, C, D, atd.
  • Prstýnek

    Třpytivý prsten, Pandora, 3290 Kč.
    Autor: archiv firem
    Pokud letos chcete přítelkyni obdarovat velkoryse, pořiďte prsten. Nejdříve zjistěte, jestli vaše partnerka dává přednost stříbru, zlatu nebo třeba bílému zlatu. Velikost trefíte nejlépe tak, když si na papír obkreslíte starší prsten vaší ženy a konkrétní velikost už doladí zkušený klenotník.
  • Restaurace

    romantická večeře
    Autor: Blesk.cz
    Pokud se v den svatého Valentýna rozhodnete vyrazit se svou láskou do restaurace na dobré jídlo, měl byste mít přehled o tom, co chuťové buňky vaší ženy potěší nejvíce. Nezapomeňte včas rezervovat stůl a pokuste se domluvit stůl v útulném a alespoň trochu osobním místě.
  • Parfém

    Chic Petals, Moschino, 30ml, 999 Kč
    Autor: archiv firem
    S výběrem vůně je to trochu těžší. Koupit totiž ten samý, který má partnerka na toaletním stole, je trochu neoriginální. Opište si název stávající voňavky a vyrazte do kvalitní parfumérie, kde vám prodavačka poradí, která vůně je podobná. Třeba budete mít štěstí a tou podobnou bude právě nějaký parfém z limitované valentýnské kolekce.

Klíčová slova:  láska a vztahy, valentýn, dárky, tipy, muži, láska
Diskuse ke článku
.