Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexuální biorytmus: Kdy zažijete nejdivočejší sex a kdy nejlepší orgasmus?

  • Sex je zábava, užijte si ho v tu pravou chvíli.
    31. ledna 2014 | 15:13

    Zdá se vám váš sexuální život nudný? Možná se s partnerem milujete ve špatnou dobu. Máme pro vás tipy, kdy zažijete nejbouřlivější orgasmus, kdy je nejvhodnější počít a kdy je čas na romantiku.

  • Divoký sex ve 3 ráno


    Orgasmus na který nezapomenete
    Autor: shutterstock
    Nebaví vás už misionářská poloha v sobotu večer a chcete si užít něco divokého a bláznivého? Nejlepší čas na to bude ve 3 ráno. Probuďte svého partnera, jakmile se trochu rozkouká, uvidíte tu divočinu.

  • Dlouhá výdrž v 8 ráno


    Sex je zábava
    Autor: shutterstoclk
    Přestože se vám může zdát, že ranní sex je spíš na rychlovku, věřte, že je to naopak. Právě v dopoledních hodinách má váš partner největší výdrž a nejsnáze se v dosažení orgasmu sjednotíte. Partner je na sexuálním vrcholu mezi 6 a 8 hodinou ranní, vy si to pak nejvíce užijete kolem osmé. Navíc vám v mnoha případech odpadá doba, kterou strávíte drážděním jeho údu, velmi často totiž se stožárem už vstává. Jen si na sex musíte dát dostatek času nebo posunout všechny pracovní schůzky na později.

  • Sex s početím kolem čtvrté odpoledne


    Sex je zábava
    Autor: shutterstoclk
    Sexuální hrátky mezi 14. a 16. hodinou jsou ideální pro páry, které chtějí počít potomka. Ženský rozmnožovací systém v tuto dobu funguje nejlépe a mužské spermie mají nejlepší kvalitu.

  • Nejněžnější sex v neděli


    Orgasmus na který nezapomenete
    Autor: shutterstock
    -li romantička, nezbývá vám nic jiného, než s romantickým sexem čekat na víkend. Nejněžnější sex pravděpodobně prožijeme v neděli, kdy jsme odpočatí, nikam nespěcháme a můžeme si tedy užít nejen samotnou soulož, ale také dlouhou předehru a dohru.

  • Úžasný orgasmus před menstruací


    Sex je zábava
    Autor: shutterstoclk
    Chcete-li zažít ten nejlepší, nejintenzivnější a nejvýbušnější orgasmus, pak svého partnera sveďte den předtím, než dostanete menstruaci. V tuto dobu jsou totiž pohlavní orgány nejprokrvenější, klitoris je zvětšený a tedy mnohem citlivější než jindy.

Diskuse ke článku
.